31 august 2009

Cronica neagră

S-a urcat în copac şi a ameninţat că se aruncă! Vineri seara, la ora 21.40, prin 112, Poliţia a fost sesizată de Marian Ciotoiu că fratele său, Remus Ciotoiu, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a urcat într-un copac pe Strada Orizontului şi ameninţă că se va arunca în gol. La faţa locului s-au deplasat echipaje al Poliţiei, Pompierilor şi Ambulanţei, în cele din urmă, Remus Ciotoiu, în vârstă de 34 de ani, fiind determinat să coboare. Bărbatul a fost imediat reţinut de poliţiştii câmpineni, audiat, ulterior dispunându-se internarea sa în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila.
Băut la volan. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.25, poliţiştii câmpineni l-au depistat în trafic pe un conducător auto câmpinean, în vârstă de 35 de ani, care se afla într-o evidentă stare de ebrietate. În prima fază s-a stabilit că tânărul şofer avea o alcoolemie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul Municipal pentru recoltarea de probe biologice şi i s-a întocmit dosar penal, urmând a deveni... pieton pentru o bună bucată de vreme.
Alţi şoferi, prieteni cu... alcoolul. Cazul anterior nu este - din păcate - singular. În dimineaţa zilei de miercuri, 26 august, în jurul orei 5.00, peB-dul Carol I, a fost depistat Gabriel C., de 27 ani, din Timişoara, care conducea un autoturism, el fiind sub influenţa alcooolului, aparatul etilotest indicând 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, tânărul avea permisul de conducere deja reţinut, astfel încât s-a ales cu un dosar penal. Cam în aceeaşi situaţie s-a aflat şi Marius B., de 30 ani, din Câmpina, care a fost depistat în aceeaşi zi cu 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a ales şi el cu un dosar penal şi cu permisul reţinut.
Conducea un autoturism neînmatriculat. Poliţiştii l-au depistat în trafic pe Gheorghe C., de 51 ani, din Bucureşti, care conducea pe o stradă din Câmpina un autoturism neînmatriculat. Această faptă i-a adus un dosar penal.
Fără cuvinte... În seara zilei de 24 august, Daniel D., din Câmpina, a sesizat Poliţia că i-a fost furat autoturismul. Poliţiştii au depistat autoturismul în trafic, pe DN1. Conducătorul acestuia, Alexandru A., 20 de ani, din Poiana Câmpina, a declarat, însă, că împrumutase maşina de la proprietar, pentru 48 de ore, fapt atestat şi printr-o chitanţă de mână încheiată între cei doi. Ulterior, reclamantul a declarat că a fost păcălit de două persoane care îi spuseseră că Alexandru A. i-ar fi adus maşina în timpul zilei, lăsându-i cheia în cutia poştală, după care a revenit şi i-a furat-o. Proprietarul şi-a retras plângerea.
“Fetiţele” de... DN1. Tot mai multe prostituate îşi fac veacul pe DN1, pe raza municipiului Câmpina. Probabil, fetele au descoperit aici o zonă profitabilă pentru munca lor, mai ales ziua în amiaza mare şi în special pe tronsonul de drum naţional din apropierea podului care face legătura între Câmpina şi Poiana Câmpina. Deşi poliţiştii le amendează periodic, cu câte 500 lei pentru fiecare, imediat “fetiţele” reapar la “locul de muncă”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu