10 aprilie 2013

Societatea Civilă de Avocaţi “Cicală, Miclea şi Asociaţii” a deschis un sediu secundar la Câmpina

Inaugurarea primei societăţi civile de avocaţi din Câmpina, numită “Cicală, Miclea şi Asociaţii”, a avut loc, în prezenţa a peste 60 de invitaţi, joi, 4 aprilie, în incinta băncii Vital, acolo unde societatea îşi are sediul funcţional. Evenimentul iniţiat şi coordonat de avocat Maria Guran a fost onorat de prezenţa celor mai reprezentative personalităţi din viaţa politică şi administrativă a judeţului Prahova.
Societatea a fost fondată de către avocaţii Damian Miclea şi Katia Constanţa Cicală şi are sediul profesional principal în Bucureşti, iar acum sediul secundar în oraşul Câmpina.
Potrivit declaraţiilor avocatei Katia Cicală, “societatea îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul României, pe teritoriul Albaniei, pe teritoriul Canadei,  având propriile birouri de lucru şi totodată prin colaborare, având societăţi de avocatură corespondente în peste 40 de ţări”.
În întâmpinarea clienţilor vor veni cei şapte avocaţi ai aceastei societăţi: Cicală Katia Constanţa, Miclea Damian, Mihaela Iofciulescu, Lisander Jazxhi, Ripan Raluca, Serghei Cicală şi Cosmin Monac, împreună cu doamna avocat Maria Guran, coordonatoarea sediului secundar din Câmpina. ”Sunt avocat definitiv Maria Guran, membră a Baroului Bucureşti. Împreună cu echipa mea am pornit acest proiect, prin care dorim să le fim alături locuitorilor din Câmpina şi din zonele limitrofe. În cadrul acestei case de avocatură putem oferi serviciile noastre în toate ramurile de drept. Cabinetul va funcţiona zilnic, între orele 9.00 şi 17.00, iar pentru început am ales ca zi de consultaţii juridice vinerea, între orele 12.00 şi 16.00”.
Dat fiind că în oraşul nostru puteam beneficia doar de serviciile cabinetelor individuale de avocaţi, s-a manifestat nevoia de a deschide o societate civilă de avocaţi: “Am demarat acest proiect cu intenţia de a a veni în întâmpinarea necesităţii locuitorilor din Câmpina şi din zonele limitrofe, acordând consultaţii juridice gratuite de 30 de minute”  - a declarat Damian Miclea, unul dintre asociaţii casei de avocatură.
 Prezent la eveniment, primarul Horia Tiseanu a apreciat ca necesară înfiinţarea unui astfel de sediu la Câmpina şi a punctat foarte clar şi oportunităţile care decurg de aici: “Apreciez foarte mult ideea de a deschide o casă de avocatură în Câmpina deoarece este nevoie, în anumite procese grele, în care este vorba de sume mari de bani, de o casă de avocaţi cu multă experienţă. În loc de a căuta o casă de avocatură la Bucureşti, o vom putea găsi pe plan local, iar din punct de vedere al administraţiei locale suntem foarte mulţumiţi”. 
Iulia Dupu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu