21 octombrie 2014

Medicii austrieci obţin rezultate excepţionale împotriva cancerului în judeţul Prahova

În fiecare lună peste 700 de pacienți apelează la servicii oncologice din cadrul rețelei de clinici Gral Medical. Cea mai mare pondere o are fluxul de pacienți din cadrul clinicilor aflate sub brandul OncoFort, cel mai mare sistem oncologic din România, ce oferă servicii complete şi eficiente: consultații oncologice, analize medicale de genetică şi anatomie patologică, second opinion, radioterapie, chimioterapie, chirurgie oncologică şi tumor board internațional.
Un rol important în performanța actului medical îl reprezintă serviciul de SECOND OPINION oferit de cei mai buni medici oncologi din Austria. După aproape 4 ani de colaborare cu Gral Medical, medicii Austrieci doresc să ofere pacienților din România un sistem de control al cancerului, prin efectuarea unui plan bine pus la punct. Sistemul de control al cancerului cuprinde faza de prevenție, diagnosticare rapidă, second opinion, tumor board, planul de tratament de ultimă generație şi nu în ultimul rând controlul periodic. “Am reuşit să implementăm acest sistem cu succes în Austria, tratăm pacienți din întreaga lume, iar datorită experienței din România dorim să oferim acelaşi lucru, aici, în România” ne-a declarat la ultima vizită ilustrul Prof. Dr. Thomas Brodowicz.
În ultimele 5 luni peste 300 de pacienți din Piteşti, Rm. Vâlcea, Focşani, Sibiu, Craiova şi Ploieşti au beneficiat de servicii de second opinion în ONCOLOGIE prin sistemul inovativ de telemedicină. În prezent pacienții se află sub monitorizarea echipei medicale din cadrul Spitalului OncoFort, o mare parte au terminat deja tratamentul oncologic, iar la controlul de rutină mulți pot spune ca “au învins cancerul”. 
Deoarece volumul programărilor a fost mai mare în ultima perioadă, medicul austriac a decis să vina 2 săptămâni în România pentru a onora toate cererile.
Cel mai mare beneficiu al pacienților este faptul că pot beneficia, în oraşul lor, de consultații oncologice internaționale, fiind astfel scutiți de drumuri costisitoare şi repetate în capitală. La sesiunea de telemedicină, se poate prezenta şi un membru al familiei (în cazul în care pacientul din motive medicale nu poate veni), iar după consultație pacientul primeşte o fişa medicală cu recomandările oncologice şi programul de urmărire al tratamentului. Pentru tratamentul cu Radioterapie pacienții beneficiază de GRATUITATE în cadrul Spitalului OncoFort, secția de Radioterapie, în baza contractului cu CNAS.

Detalii şi programări la  *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau online pe www.gralmedical.ro
Clinica Gral Medical Ploieşti - Str. Cuza Voda nr. 6, Bl. A8 Omnia 
Telefon: 0244-597.753, 0244-516.331

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu