11 noiembrie 2014

Liderii ACL Câmpina sunt mulţumiţi de rezultatele primului tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale

Săptămâna trecută, marţi, 4 noiembrie, la doar două zile distanţă dela închiderea urnelor după primul tur al alegerilor prezidenţiale, ACL Câmpina a organizat o conferinţă de presă a cărei principală temă a fost analiza rezultatului scrutinului şi victoria la limită obţinută în Câmpina de Klaus Iohannis (34,08%) în faţa lui Victor Ponta (32,10%). 
“În foarte scurtă vreme după constituirea Alianţei Creştin Liberale, dreapta politică câmpineană a lucrat ca o echipă, a muncit cot la cot în campania electorală şi nu au existat conflicte. Atât PNL, cât şi PDL, au înţeles importanţa acestui moment şi au demonstrat că proiectul unui mare partid liberal românesc este fezabil. Suntem mulţumiţi de rezultatul primului tur al alegerilor prezidenţiale şi considerăm că victoria obţinută de candidatul nostru, Klaus Iohannis, la Câmpina, se datorează atât PNL, cât şi PDL în egală măsură. Dovada este şi faptul că în multe secţii de votare am avut rezultate mult mai bune decât în trecut” - a declarat Horia Tiseanu, co-preşedinte al ACL Câmpina.


La rândul său, Enache Dragomir, preşedintele interimar al PNL Câmpina şi co-preşedinte ACL, a declarat: “Rezultatul peste media naţională obţinut de Klaus Iohannis la Câmpina este rodul activităţii comune al dreptei câmpinene, cumulat cu imaginea unui candidat foarte bun. Victoria ne arată că electoratul tradiţional de dreapta câmpinean agrează noua formulă politică propusă de proiectul ACL. Nu este puţin lucru să reuşeşti într-un timp atât de scurt să pui în mişcare un mecanism politic care până mai ieri părea aproape imposibil de realizat. Noi, liberalii, suntem mulţumiţi de nota obţinută la acest prim examen, mai ales şi pentru faptul că în ultimele şase luni, PNL a trecut prin transformări radicale impuse de la centru: trecerea abruptă din alianţa cu PSD în alianţa cu PDL, dezertările tăriceniştilor şi destructurarea generată de ordonanţa migraţiei politice impusă de guvernul Ponta. Nu este uşor să gestionezi toate aceste şocuri politice. Le mulţumesc pe această cale tuturor colegilor care au rămas fideli Partidului Naţional Liberal şi dreptei româneşti. Azi, ACL încearcă să echilibreze balanţa într-o Românie condusă de PSD. Proiectul Iohannis preşedinte este mai important decât orice alt orogoliu politic şi drept urmare le transmitem românilor să susţină un om care merită să ne conducă. Diferenţa de zece procente la nivel naţional dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis este surmontabilă. Sunt sigur că pe 16 noiembrie românii vor demonstra asta”. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu