16 decembrie 2014

Balul AMUS – eleganţă, energie şi distracţie

Vineri seară a fost petrecere mare. Cei mai noi cursanţi ai Şcolii Postliceale Sanitare “Louis Pasteur” au jucat rolul principal în cadrul evenimentului cu o tradiţie de peste 10 ani, Balul Bobocilor. Acesta a fos organizat ca în fiecare an de Fundaţia AMUS (Asociaţia Mutuală AMUS France-Roumanie) şi a avut loc la Clubul de dans “Barna” din Breaza. Evenimentul a fost savurat din plin de toată lumea, de organizarea acestuia ocupându-se preşedintele Fundaţiei, Elena Murariu. 


Balul şi-a deschis porţile cu mult aşteptatul concurs de Miss şi Mister, oferind noi provocări şi emoţii participanţilor. Seara a fost presărată cu momente de dans sportiv, oferite de gazda Clubului. Fiecare pereche a impresionat prin varietatea stilurilor şi a elementelor abordate.


Eleganţa, energia şi distracţia au fost ingredientele petrecerii. Printre invitaţii s-au aflat şi cadre medicale, consilieri locali ai municipiului Câmpina, directori ai unor instituţii publice şi private, dar şi oameni de afaceri. Au fost acordate diplome şi toată lumea a putut participa la o tombolă cu premii-surpriză. Meniul a satisfăcut toate gusturile, iar muzica bună şi în special sârbele şi horele româneşti i-au ridicat de pe scaune pe majoritatea celor aflaţi la eveniment. 
A fost o seară de neuitat pentru viitorii asistenţi şi nu numai, dar şi un real succes pentru organizatorii Balului, care s-a încheiat târziu în noapte.
Andreea Ştefan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu