16 decembrie 2014

Clubul Femina, ultima întâlnire din 2014

Ultima întâlnire din acest an a Clubului Femina va reuni, sub umbrela sa marcată de semnele solidarității, dascāli, elevi, artiști, prieteni, persoane care nu se dezmint de la a fi, fundamental și etic, oameni.
Astfel, joi, 18 decembrie, începând cu ora 16.30, sunteţi aşteptaţi la Clubul Live din incinta Casei Tineretului, pentru a viziona o mică expoziție de obiecte artizanale: felicitări semnate de unele dintre cele mai pricepute și sensibile artiste ale urbei noastre (Amalia Suruceanu, Cristina Popescu, Mirona Mara ș.a.), globuri originale (pictate sau croșetate), pietre decorate în acrilic și alte aranjamente sau decorațiuni de Crăciun, toate realizate cu scopul vânzării lor și a strângerii de fonduri pentru a o sprijini pe Ancuța Popescu din Băicoi, în vârstă de 39 ani, mamă a doi copii, profesoară de fizică, afectată de cancer la sân. Momentan, expoziția cu vânzare se găsește în incinta librăriei Diverta din Câmpina.


Începând cu ora 18.30, tot la Club Live, sunt așteptaţi mici și plini de viață colindători de la Școala “B.P.Hasdeu”, alături de doamnele lor învățătoare. Librăria Diverta va fi cea care îi va răsplăti cu daruri în spiritul Crăciunului, iar Cofetaria Delice le va oferi dulciuri participanţilor la intalnire. Programul va continua cu o demonstrație de dans sincron prezentată de Școala de dans “Latin Love” și cu un concurs de dans, la finalul căruia va fi acordată Cupa Club Femina și vor fi înmânate diplome surpriză. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu