10 decembrie 2014

Cursuri de formare gratuite adresate tinerilor din Câmpina şi zonele limitrofe

Asociaţia Together România anunţă lansarea procedurii de înscriere a participanţilor la cursurile de formare pentru creşterea gradului de angajabilitate in rândul tinerilor, cursuri organizate în cadrul proiectului YESS – Youth with Employability Soft Skills, finanţat de către Fundaţia Europeana pentru Tineret (European Youth Foundation – EYF).
Proiectul urmăreşte formarea unui număr total de 70 de tineri din mediul urban (Câmpina) şi rural (satele limitrofe). Cursul de formare durează 2 zile (la sfârşit de săptămâna) si va fi organizat de mai multe ori in perioada ianuarie – februarie 2015, in grupe de 10 – 15 participanţi.
Cursul de formare este gratuit si are ca obiectiv înţelegerea noţiunilor de bază în ceea ce priveşte cererea actuala a forţei de munca, cum sa realizezi un CV cat mai atractiv pentru angajator, ce trebuie sa ai in vedere când te duci la un interviu pentru o posibilă angajare, dezvoltarea unor competenţe, a încrederii şi a stimei de sine pentru persoanele vulnerabile. Cursurile se vor desfasura la Caminele Petrol.
Mai multe informaţii privind cursul, programul si cererea de înscriere găsiţi pe site-ul asociaţiei www.asociatiatogether.wordpress.com


Grupul ţinta este reprezentat de:
 - tineri cu vârsta cuprinsa intre 18-25 de ani
- elevi, studenţi sau tineri fără ocupaţie
- tineri cu oportunităţi reduse (abandon şcolar, se confrunta cu probleme financiare sau sociale, provin din familii monoparentale, etc.)
- locuiesc in Câmpina / localităţi si sate limitrofe
- sunt şomeri sau nu dispun de niciun venit

INSCRIEREA SI SELECTIA PARTICIPANTILOR LA CURSUL DE FORMARE
 Persoanele interesate trebuie să completeze şi să transmită Formularul de înscriere care se gaseste pe site-ul asociatiei, prin e-mail la adresa together_romania@yahoo.com, cu subiectul „curs YESS”, până pe data 31.12. 2014.

Un comentariu: