17 mai 2016

Atleții de la Clubul Sportiv Petrolul au cucerit noi medalii în competiții naționale și internaționale

În ultimele zile, sportivii de la Clubul Sportiv Școlar "Constantin Istrati", coordonat de profesorul Nicolae Pavel, au confirmat valoarea școlii câmpinene de atletism, obținând rezultate meritorii în întreceri naționale și internaționale. 
La Campionatul Național de Juniori 3 și 2 de la Pitești, desfășurat în perioada  07-08.05.2016, s-au evidențiat Andreea Lungu,  Marius Vasile, Andrei Richea, Vlad Bădescu. Cea mai în formă a fost Andreea Lungu, care a câștigat trei medalii de aur.  


Andreea Lungu a fost din nou lidera aruncătoarelor junioare de disc și de greutate.  La aruncarea discului, categoria juniori 3, a reușit un rezultat de  42.53 m (locul I, record personal și barem pentru CE juniori 2). Tot la disc, dar la categoria juniori 2,  ea a urcat din nou pe prima treaptă a podiumului de premiere, cu 40,41 m. La aruncarea greutății, junior 3, Andreea a reușit 12.01m (locul I, record personal). Marius Vasile a fost al doilea atlet câmpinean cu rezultate remarcabile: - disc de 1 kg, juniori 3, aruncare de 49,75m, locul I; disc 1,5 kg, juniori 2, aruncare de 41,84m, locul V, record personal; - greutate, juniori 3, aruncare de 14,86m, locul II, record personal.


Nu s-au umplut deloc de rușine, ba dimpotrivă, au făcut cinste Câmpinei, alți doi atleți: Andrei Richea (suliță, juniori 2, aruncare de 55,09m, locull III), precum și Vlad Bădescu (triplusalt, juniori 2, aruncare de 13.19m, locul II).  


La meciul internațional patrulater – junioare desfășurat în Cipru, Ioana Plăvan  a reușit o bună aruncare a suliței: 45,02m, cu care a obținut locul III și locul I cu echipa României. La Campionatul Național Grand Prix – Aruncări de la Onești,  Ioana Plăvan a concurat la senioare, unde a reușit o aruncare a suliței de 47,18m, rezultat cu care a câștigat locul II. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu