22 iunie 2016

Încă o promoţie de asistenţi de farmacie a absolvit cursurile Şcolii Postliceale Sanitare „Louis Pasteur”

Săptămâna trecută, joi 16 iunie, Asociaţia AMUS France – Roumanie – Şcoala Postliceală Sanitară „Louis Pasteur” a organizat în cadru festiv ceremonia de absolvire a celei de-a patra promoţii de asistenţi de farmacie, specialitate înfiinţată în anul 2010 şi acreditată ulterior de Ministerul Educaţiei şi Cercetării.


După trei ani petrecuţi împreună, înainte de înmânarea diplomelor ce atestă certificarea viitorilor asistenţi, absolvenţii, profesorii şi administraţia şcolii şi-au reamintit cu plăcere şi emoţie frumoase momente petrecute pe drumul cunoaşterii acestei nobile meserii. Nu puţini au fost aceia care şi-ar fi dorit ca ziua despărţirii să nu fi sosit atât de repede şi printre ei am remarcat atât elevi, cât şi profesori ori conducători ai instituţiei.


În cuvântul său de deschidere a festivităţilor de absolvire, Elena Murariu – preşedintele Asociaţiei AMUS France – Roumanie, nu şi-a putut ascunde emoţiile, bucuria, dar şi regretul de a semna diplomele de absolvire pentru o nouă generaţie de asistenţi de farmacie: 


„Vă mărturisesc că am semnat cu emoţie diplomele voastre de absolvire. Nu îmi vine să cred că au trecut atât de repede aceşti ani în care am muncit împreună. Pentru mine sunteţi o generaţie aparte, pentru că am văzut în voi oameni care au muncit cu seriozitate şi îşi doresc să fie buni profesionişti în viitoarea carieră. Sufletul meu se bucură pentru voi, dar am şi un sentiment de regret, pentru că a sosit ziua despărţirii. Vă mulţumesc atât vouă, cât şi profesorilor voştri, pentru tot efortul depus şi în numele întregului colectiv de conducere al şcolii vă doresc multe realizări în carieră. Suntem mândri de voi!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu