23 august 2016

Pregătiţi-vă pentru un weekend dulce la Brebu!

La sfârşitul acestei săptămâni, mai exact în zilele de 27 şi 28 august, administraţia locală a comunei Brebu organizează Festivalul Dulceţii, ajuns acum la cea de-a VI-a ediţie. Locul de desfăşurare a evenimentului este, ca şi în anii anteriori, frumoasa livadă de meri aflată între sediul Primăriei Brebu şi Biserica Domnească, acolo unde sâmbătă dimineaţă se va face deschiderea oficială. 
Marcă înregistrată a comunei Brebu şi unul dintre cele mai frumoase târguri organizate în judeţul Prahova, Festivalul Dulceţii atrage de la an la an tot mai mulţi vizitatori, încântaţi de varietatea ofertei. 


Simple sau în diverse combinaţii pe care cu greu ţi le poţi imagina, fructele şi legumele îşi împletesc aromele în borcane dichisite, decorate  cu mult bun  gust de către producătorii locali ori de firmele ce iau parte an de an la acest eveniment şi care duc tradiţia mai departe prin calitatea produselor. Tot aici veţi putea savura dulceaţa din fructe de soc, făcută după reţete moştenite din moşi strămoşi, specifică comunei Brebu. În afară de dulcețuri, vizitatorii  vor mai găsi aici şi alte produse: sucuri naturale, siropuri, șerbeturi, vinuri, fructe, prăjituri ori diverse produse apicole.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu