30 august 2016

Ultima zi de înscriere online pentru Câmpina Open MTB - Race for autism

Sâmbătă, 3 septembrie 2016, are loc cea de-a cincea ediție a competiției de mountain biking Câmpina Open MTB – Race for autism. Fondurile strânse din taxele de participare vor fi utilizate de Fundația Romanian Angel Appeal și Asociația Glasul Autismului pentru proicete dedicate copiilor cu autism. 
Competiția are anul acesta un nou traseu pentru adulți și juniori. Un parcurs de 21,5 km (tura scurtă) şi 43 km (tura dublă), la fel de frumos și de spectaculos ca cele de la edițiile anterioare.
Concurenții interesați pot afla informații despre noul traseu pentru adulţi, precum si despre traseul pentru copii, online pe http://2016.campina-mtb.ro/traseu/
Până în prezent s-au înscris 270 de participanți ce vor lua startul de pe platoul Muscel din Câmpina.
Înscrierile vor rămâne deschise online, pe pagina http://2016.campina-mtb.ro/inscrieri/, până la data de 1 septembrie, fiind așteptați la linia de start peste 650 de cicliști profesioniști sau amatori precum şi copii cu vârsta peste 6 ani. 


Cu fondurile strânse la ediția din 2015 s-au realizat următoarele:
- curs de comunicare prin pictograme pentru părinți și profesioniști din centrul de zi Sfânta Filofteia;
- tabără de 4 zile pentru 10 familii (copiii din centru și părinții acestora) care a inclus drumeţii, piscină, echitație şi vizită la grădina zoologică;
- campanie de susținere a cauzei autismului organizată sub forma unui concurs de desene în trei școli din Câmpina în cadrul căruia au fost implicați 157 de copii și 14 cadre didactice. Desenele au fost expuse la Primărie în luna aprilie timp de două săptămâni, iar cele mai bune au fost premiate.
Evenimentul din acest an nu ar fi fost posibil fără susținerea companiilor și sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Câmpina, Primăriei Cornu, Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva, precum și al Poliției Rutiere, Locale și al Jandarmeriei. 

Sponsorii principali sunt şi în acest an OMV Petrom și Lemet. Susținători ai competiţiei din acest an sunt: Isostar, Bergenbier, Aqua Carpatica, Algida, Sport Guru, Rexona, Edenland, BikeXpert, Shimano, Ideal, AMBIKE - Ambulanța de biciclete, Soceram, Mystery Rooms Escape Bucureşti, Regina Maria – Rețeaua Privată de Sănătate, Diverta, Fablab, Filsam, Hotel Seva, Floricon, Camelbak, BGS, Hervis și Cora. Parteneri media sunt în 2016: Freerider.ro, Zelist Monitor, Bike fm, Ziarul Oglinda de Azi, PHalert, Cesavezi.ro, Câmpina online TV.
Alături de noi vor fi şi peste 100 de voluntari, printre care voluntarii Asociaţiei Pro Câmpina, Bicicliștianonimi, Radioclubul Municipal Campina, angajați OMV Petrom și oameni inimoşi care ne ajută în acest an să punem în mişcare evenimentul!
Nu rataţi înscrierea la una dintre cele mai frumoase competiţii ale sfârşitului de vară! 
Contact: Răzvan Rădulescu (tel: 0731 137 516)

Fundația Romanian Angel Appeal (RAA) activează încă din 1991, în beneficiul copiilor și tinerilor afectați de boli cronice și la risc de excludere socială.
Activitățile Fundatiei Romanian Angel Appeal cuprind furnizarea de servicii medicale, psihologice și sociale, dezvoltarea de cursuri de instruire, studii și cercetări, campanii și programe de advocacy, în colaborare cu autorități guvernamentale, companii, organizații neguvernamentale și persoane fizice. De 8 ani, Fundația RAA a devenit o importantă voce în sprijinul copiilor și persoanelor cu autism.Mai multe despre Fundația Romanian Angel Appeal, pe www.raa.ro
Asociatia Glasul Autismului a fost înfințată de părinți ai copiilor cu tulburări din spectrul autist din Câmpina cu scopul de a susține servicii pentru integrarea acestor în comunitate și de a promova cauza și drepturile persoanelor cu TSA. Printre activitățile asociației se numără organizarea de manifestații publice și organizarea oricărui tip de acțiunecare poateîmbunătăți percepția publică cu privire la autism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu