27 septembrie 2016

CS Câmpina continuă seria evoluţiilor foarte bune

FOTBAL - Campionatul Judeţean de Juniori A
CSO Slănic – CS Câmpina 0-4 (0-3)

Sâmbătă, 24 septembrie, în a treia etapă a Campionatului Judeţean de Juniori A, CS Câmpina a continuat seria evoluţiilor foarte bune din acest început de sezon, învingând fără drept de apel, în deplasare la Vărbilău, pe un teren aproape impracticabil, CSO Slănic, cu 4-0. 
În prima repriză, elevii lui Roberto Opaţchi şi-au dominat adversarii pe tot parcursul celor 45 de minute, plecând la cabine cu un avantaj de trei goluri prin reuşitele lui G. Dumitru. După pauză, influenţaţi de starea din ce în ce mai proastă a gazonului şi de teama unor posibile accidentări, câmpinenii au redus turaţia motoarelor, iar gazdele au echilibrat oarecum jocul, fără să-şi creeze însă ocazii importante la poarta apărată de Buţă. În schimb, câmpinenii au mai marcat o dată prin D. Dumitru, consfinţind astfel scorul final la 4-0, un rezultat care, în condiţiile unei suprafeţe de joc decente, ar fi putut scoate în evidenţă o diferenţă mult mai mare pe tabela de marcaj. 


După primele trei etape, CS Câmpina, echipa reprezentativă a oraşului nostru, se află pe locul I cu 9 puncte din tot atâtea posibile şi un golaveraj de invidiat.
Antrenorul Roberto Opaţchi a folosit următoarea formulă de joc în deplasarea de la CSO Slănic: Buţă, Julan, Rece, Banu, Catrina, Micuţă, Cordoş, Râjnoveanu, Stancu, G. Dumitru, D. Dumitru. Au mai jucat: Badea, Cazan, Iatan, Călugăru, Vlad şi Ştefan.

Rezultatele etapei a III-a:
CSO Slănic – CS Câmpina 0-4
Gloria Vâlcăneşti – Viitorul G. Vitioarei 3-5
CS Cornu – Tricolorul Breaza 4-3
CS Brazi – Petrolistul Boldeşti 4-2
Avântul Măneciu – Unirea Urlaţi 2-5
Următoarea etapă va avea loc sâmbătă, 1 octombrie, cu următorul program:
CS Câmpina – Avântul Măneciu
Petrolistul Boldeşti – Gloria Vâlcăneşti
Unirea Urlaţi – CS Brazi
Tricolorul Breaza – CSO Slănic
Viitorul G. Vitioarei – CS Cornu
Meciul câmpinenilor va începe la ora 11.00 şi se va desfăşura pe terenul sintetic de la Căminele Petrol. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu