20 septembrie 2016

CS Câmpina a învins cu 6-0 Unirea Urlaţi

Campionatul Judeţean Juniori A

Sâmbătă, 17 septembrie, în a doua etapă a Campionatului Judeţean de Juniori A, CS Câmpina a câştigat detaşat, pe teren propriu, cu scorul de 6-0 (0-0) în faţa celor de la Unirea Urlaţi. Meciul a fost marcat încă din primele minute de un eveniment nedorit, în urma faptului că portarul echipei oaspete s-a prăbuşit pe teren, fără să fi fost atins de vreun adversar ori coechipier. Numai prezenţa de spirit şi primul ajutor a echipei medicale prezentă la stadion au făcut ca lucrurile să se încheie cu bine, după ce tânărul sportiv a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Câmpina, unde a fost diagnosticat cu o severă cădere de calciu. În urma incidentului, meciul a fost întrerupt mai bine de 20 de minute, iar jucătorii ambelor formaţii au resimţit din plin, până la final, sperietura provocată de starea de sănătate a colegului lor.
Cu toate acestea, fotbaliştii mai bine pregătiţi s-au dovedit a fi elevii lui Roberto Opaţchi, care au avut jocul la discreţie în ambele reprize. Dovadă, rezultatul de 6-0, prin golurile marcate de G. Dumitru (3), Julan (1), Râjnoveanu (1) şi Stancu (1). 


Antrenorul Roberto Opaţchi a folosit următoarea formulă de joc: Buţă, Julan, Banu, Rece, Catrina, Badea, Micuţă, Cordoş, Stancu, G. Dumitru, D. Dumitru. Au mai jucat: Călugăru, Râjnoveanu, Iatan, Iordache, Ştefan, Sărăţeanu şi Vlad.
Rezultatele etapei a II-a:
CS Câmpina - Unirea Urlaţi 6-0
CSO Slănic - CS Cornu 2-4
Tricolorul Breaza - Gloria Vâlcăneşti – nedisputat
Viitorul G. Vitioarei - CS Brazi 2-3
Petrolistul Boldeşti - Avântul Măneciu 4-0
Următoarea etapă va avea loc sâmbătă, 24 septembrie, cu următorul program:
CSO Slănic - CS Câmpina
CS Cornu - Tricolorul Breaza
Gloria Vâlcăneşti - Viitorul G. Vitioarei
CS Brazi - Petrolistul Boldeşti
Avântul Măneciu - Unirea Urlaţi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu