04 octombrie 2016

INVITAŢIE LA O REPRIZĂ DE RÂS

Luni, 17 octombrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură „Geo Bogza” va fi pusă în scenă piesa “Fidelitate” semnată de Chazz Palminteri, scenarist, regizor, actor și producător hollywoodian.
Spectacolul de excepție, montat în premieră naţională de Dragoș Câmpan, este susținut de actori ai Teatrului ACT (Adelaida Zamfira, Gheorghe Ifrim, Florin Busuioc) şi va avea o durată de circa 80 de minute.
“Un asasin plătit, victima sa și un soț care neagă orice implicare. Tony, dator vândut la mafia italiană este angajat să o ucidă pe Maggie. Maggie, nevastă depresivă oprită să se sinucidă ca să fie asasinată. Jack, soțul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soțul încornorat? Oare Tony și Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Și până la urmă, cine o sa moară?…O poveste Americană… dar și o analiză plină de vigoare și umor a vieții de cuplu.


Această piesă este pentru prima oară pusă în scenă în România. Există numeroase montări pe scenele americane, precum și o ecranizare de succes în regia lui Paul Mazursky avându-l în distribuție chiar pe autorul acestei piese, Chazz Palminteri (Tony), care joacă alături de Cher (Margaret) și Ryan O’Neal (Jack Connor)” - (Dragoș Câmpan, regizor).
“Fidelitate”, producție a Teatrului Act și Fundația Carta, este în fapt o dramă pe parcursul căreia publicul va râde în hohote.
Biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete a Casei de Cultură.
Informații suplimentare puteți obţine la numărul de telefon 0244.336.291.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu