08 noiembrie 2016

Balul Bobocilor la Școala Postliceală „Louis Pasteur”

Vineri seara, în foaierul mare al Casei Tineretului, a avut loc a 17-a ediție a Balului Bobocilor de la Școala Postliceală „Louis Pasteur”, fondată de Fundația AMUS din Câmpina.  A fost o sărbătoare reușită, deschisă de un vals dansat de șase cupluri de boboci. 


Înainte de aceasta, președinta fundației AMUS, Elena Murariu a rostit un cuvânt de bun-venit tuturor oaspeților invitați, mai puțini anul acesta, din cauză că mulți au trebuit să participe la evenimentul Zilele Medicale Prahovene, organizat la Sinaia. La rândul său, directorul Școlii, Ciprian Murariu, a rostit multe cuvinte de gratitudine în alocuțiunea sa: „Suntem mândri de foștii noștri elevi, asistenți generaliști și asistenți medicali de farmacie, pentru ce au știut să fie după terminarea școlii, adică oameni de folos comunității. Asta arată și că școala noastră este apreciată de comunitatea câmpinenilor, iar această realizare a fost posibilă datorită cadrelor didactice care au reușit să facă în așa fel, încât instituția noastră să fie percepută ca una serioasă. Le mulțumesc cadrelor didactice, pentru că au contribuit la dezvoltarea școlii și dincolo de atribuțiile de serviciu, adică pur și simplu prin prestația lor în societate, de fiecare dată, în fiecare zi.” 


Concursurile nu s-au mai desfășurat după tiparele clasice, ci după unele originale, nonconformiste, în care protagoniștii scenetelor apăreau în pijamale. În final, Miss Boboc 2016 a fost aleasă Andra Pavel, iar omologul ei masculin, Mister Boboc, s-a numit George Pavel (fără ca între cei doi să fie nici cea mai îndepărtată legătură de rudenie). (A.B.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu