13 decembrie 2016

33 de tineri din Câmpina au primit Burse de Merit din partea TenarisSilcotub

271 de elevi cu rezultate școlare excelente din Câmpina, Călărași și Zalău primesc burse de merit și premii de excelență din partea TenarisSilcotub, o investiție de 383.100 lei în educația viitoarelor generații.
33 dintre aceste burse merg către elevii din Câmpina, indiferent de școala la care sunt înscriși sau de linia de studiu urmată și fără ca beneficiarii să aibă, la rândul lor, vreo obligație față de companie. Valoarea fiecărei burse este de 1.500 de lei, sumă care va fi virată în conturile beneficiarilor începând cu această săptămână.
„Când am început, acum 12 ani, Programul Burse de Merit, ne-am gândit din start că este un angajament pe termen lung. E nevoie ca generații întregi să simtă că sunt susținute în efortul lor de a învăța pentru a schimba lumea în bine. Noi, cu siguranță, ne simțim inspirați de exemplul vostru”, a spus Mirela Mihalcea, Coordonator Dezvoltare Socială TenarisSilcotub, în timpul evenimentului de premiere organizat la Colegiul Național „Nicolae Grigorescu”.


Această școală este, de altfel, instituția de învățământ cu cei mai mulți elevi premiați în cadrul programului Burselor de Merit. Pe locul al II-lea ca număr de burse se află Colegiul Tehnic Forestier. Lista câștigătorilor include tineri de la ambele licee care au obținut, în anul școlar trecut, medii generale de minim 9,95. Aceştia sunt următorii: Andra Maria Voicu, Ruxandra Ioana Ciocea, Nicoleta Ialama, Magda Ioana Miclea, Ioana Moraru, Isabela Alexandra Neagoe, Ioana Irina Păcuraru, Cristina Pridie, Anca Gabriela Tudor, Cătălina Diana Uşurelu, Tabita Adriana Voiculescu, Andreea Dogaru, Jessica Maria Anastasescu, Florin Iustin Dragomir, Ruxandra Ana Manole, Ana Maria Nuţu, Ioana Cuitacu, Miruna Ana Corneanu, Andreea Ruxandra Simion, Alexandra Georgiana Dobrescu, Sabina Adriana Pavaloiu, Ionela Denisa Neagoe, Teodora Ştefania Tănase, Alexandra Nanu, Alexandra Ioana Buzăţoiu, Mihai Emanuel Anastasescu, Ştefan Tiberius Briscan, Maria Aida Cărămidaru, Andreea Bianca Nichitoiu, Paula Şerban, Larisa Gabriela Dumitrache, Ioana Maria Răuţă, Cerasela Alexandra Iordache. 
Pentru TenarisSilcotub, educația este principala prioritate a programelor sale de dezvoltare socială. De la începuturile programului Burse de Merit, din 2005, au beneficiat de această formă de sprijin financiar un număr de 2.290 de elevi. Totodată, la Zalău, compania acordă începând din 2015 burse tehnice celor mai buni elevi de la liceele cu profil tehnic din oraș.


Despre TenarisSilcotub 
TenarisSilcotub – divizia de producție a Tenaris în România – este cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici, utilizate în diverse aplicații din industriile energiei, mecanică și auto. Cu o echipă de 1.700 de oameni în România, TenarisSilcotub are unități de producție la Zalău, Călărași și Câmpina. Prin programele de dezvoltare socială, compania investește anual în educație, sănătate, cultură și mediu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu