20 decembrie 2016

USR Câmpina - Comunicat de presă

Din datele prezentate de către Biroul Electoral Central, Uniunea Salvați România a obținut în Câmpina un procent de peste 14% din numărul voturilor valid exprimate (aproape 1.900 de câmpineni), atât la Camera Deputaților, cât și la Senat. Aceste rezultate plasează USR pe locul 3 în topul partidelor politice votate la nivel de municipiu, dar și pe primul loc ca procent de voturi exprimate pentru USR, dintre toate localitățile din județul Prahova.
Vă mulțumim, dragi câmpineni, pentru voturile acordate Uniunii Salvați România, acestea reprezentând voturi de încredere transmise de către dvs. candidaților USR Prahova și semne elocvente și încurajatoare că eforturile realizate de cei din Filiala USR Câmpina în timpul campaniei electorale au avut un ecou în rândurile voastre. 
Mulțumită acestor voturi, în următorii patru ani, doi parlamentari ai USR Prahova vor reprezenta direct interesele câmpinenilor în viitorii patru ani: Dan Rădulescu în Camera Deputaților și George Marussi în Senatul României.


De altfel, Dan Rădulescu, președintele USR Prahova și deputat în viitoarea legislatură, a transmis câmpinenilor următorul mesaj: ”Mulțumesc extraordinarei filiale câmpiene care a reușit, în numai două săpămâni de la înființare, adică în numai 14 zile de campanie electorală, printr-o muncă susținută și voluntară, motivată doar de dorința de a schimba România și de a oferi o nouă clasă politică, să obțină acest rezultat uimitor! Munca, discuțiile cu oamenii, întotdeauna în mijlocul lor  - acesta este cel mai bun argument prin care s-a câștigat încrederea câmpinenilor. În numele tuturor, vă mulțumesc și vă asigur că vă voi reprezenta cu demnitate!”.
Alegerea a doi membri USR în Parlamentul României, ca reprezentanți ai prahovenilor, și mesajele dvs. de susținere reprezintă începutul unui drum pentru noi toți, este începutul de care aveam nevoie pentru a schimba ceva în politica națională și locală.
În viitor, vom monitoriza cu atenție, activitățile Primăriei, Consiliului Local, dar și a instituțiilor publice, deconcentrate sau nu, din Câmpina și împrejurimi, pe baza mandatului dat de voi, urmând să facem propuneri pentru eficientizarea activității acestora sau privind unele acțiuni publice ce ar trebui realizate pentru ridicarea bunăstării cetățenilor orașului sau a localităților din jur, dar și să sesizăm opiniei publice eventualele dificultăți sau nereguli, apărute în funcționarea instituțiilor.
De asemenea, cu acest prilej, vă anunțăm că Filiala Câmpina a Uniunii Salvați România s-a înființat la data de 27 noiembrie 2016, când a avut loc ședința de constituire, iar Biroul Local al USR Câmpina este format din următoarele persoane: Postumia Martin-președinte Filială, Marius Stroe și Bogdan Tămîrjan-vicepreședinți, Beatrice Radu și Ștefan Ene-membri.
Sediul USR Câmpina se află pe str. Griviței nr. 98, iar presa și simpatizanții ne pot contacta fie la adresa de e-mail usr.campina@gmail.com, fie prin intermediul paginii oficiale de Facebook a Filialei: https://www.facebook.com/USR.Campina/.
Biroul local al Filialei USR Câmpina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu