28 februarie 2017

Cabinetul Pediatrie-Neonatologie SanConfind și-a mărit programul de lucru

De la începutul lunii februarie, cabinetul Pediatrie-Neonatologie SanConfind, care funcționează, de anul trecut, la ”Casa cu lei” din Câmpina, își va mări considerabil programul de lucru, pentru a veni în întâmpinarea nou-născuților și sugarilor care au venit pe lume la Maternitatea SanConfind, dar și în alte unități spitalicești de profil. Mărirea activității cabinetului a fost posibilă o dată cu venirea în cadrul acestei structuri a Ambulatoriului SanConfind a doamnei doctor Eugenia Grumuzescu, medic specialist neonatolog, care coordonează Compartimentul Neonatologie din cadrul Secției Obstetrică-Ginecologie a Centrului Medical SanConfind Poiana Câmpina. Doamna doctor Eugenia Grumezescu, printr-un screening complet, poate testa nou-născutul sau sugarul pentru a-i depista bolile metabolice rare (fenilcetonuria, hipotiroidismul congenital etc). 


Prin confirmarea diagnosticului şi aplicarea tratamentului precoce și a unei dietei specifice corespunzătoare, se poate preveni apariția de complicații severe și tulburări în dezvoltarea psihomotorie și neurologică a sugarului.  De asemenea, în  cabinetul Pediatrie-Neonatologie SanConfind se poate efectua și audiometria la nou-născuți și sugari pentru depistarea precoce a deficiențelor de auz. Procedura de testare a auzului este neinvazivă și total nedureroasă, iar cu cât depistarea unei hipoacuzii este mai rapidă, cu atât tratamentul este mai eficient.  
În  cabinetul Pediatrie-Neonatologie SanConfind lucrează doi medici specialiști. Doamna doctor Florentina Bicuți are program de luni până sâmbătă, între orele 8.00 – 14.00, iar doamna doctor Eugenia Grumezescu  acordă consultații de luni până joi, în intervalul orar 14.30- 16.00. 
Programările se pot face la telefon 0372.327.440.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu