21 februarie 2017

CS Câmpina îşi continuă pregătirea centralizată de iarnă

După o lungă perioadă de acumulare fizică în cantonamentul de iarnă început încă din luna ianuarie, fotbaliştii de la CS Câmpina au intrat, de aproximativ două săptămâni, în cea de-a doua etapă a stagiunii centralizate de pregătire şi anume aceea a jocurilor amicale de verificare.
Sâmbătă şi duminică, pe 18 şi 19 februarie, CS Câmpina a disputat, pe terenul sintetic de la căminele Petrol, două meciuri de verificare foarte utile, în compania juniorilor de la Petrolul 95 şi respectiv a echipei de seniori de la Valea Doftanei, ce activează în prima ligă judeţeană. 


Dacă în faţa juniorilor de la Petrolul 95 (liderul grupei A de juniori din campionatul judeţean) elevii lui Opaţchi s-au descurcat foarte bine, învingând cu scorul de 5-2, în confruntarea de duminică, cu Valea Doftanei, juniorii câmpineni au întâmpinat ceva probleme la construcţia jocului, mai ales în repriza a doua, terminând la egalitate (5-5) un meci destul de aprig disputat.
Chiar şi aşa, după meciul cu Valea Doftanei, antrenorul Roberto Opaţchi s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi în cele două meciuri de pregătire şi optimist în perspectiva returului de campionat, la sfârşitul căruia CS Câmpina vizează titlul de campioni la Juniori A Prahova.
Victoria de sâmbătă în faţa juniorilor petrolişti poate fi considerată una de moral, având în vedere că este foarte probabil ca finala campionatului să readucă faţă în faţă cele două ehipe.
Următorul meci de verificare va avea loc sâmbătă, 25 februarie, atunci când CS Câmpina va primi vizita Tricolorului Breaza, echipă de seniori antrenată de Florin Stăncioiu. Meciul va începe la ora 10.30 şi se va disputa pe terenul sintetic de la căminele Petrol. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu