14 februarie 2017

Spectacol cu scop caritabil pentru susţinerea copiilor din centrele de plasament

Evenimentul care a marcat luna februarie în calendarul Clubului Femina - care activează în oraşul nostru prin Asociaţia Pro Câmpina -, a avut loc sâmbătă, 11 februarie, la Club Live, într-o atmosferă muzicală plină de voie bună. 

Împinse mereu de dorinţa de a veni în ajutorul celor care au nevoie, membrele clubului au răspuns afirmativ şi de această dată şi au organizat un spectacol cu scop caritabil pentru susţinerea educaţiei copiilor din centrele de plasament. 


„Scopul întâlnirii a fost de a strânge fonduri pentru susţinerea proiectului «Ajungem Mari», un program educaţional ce se adresează copiilor instituţionalizaţi. Alături de peste o mie de voluntari din ţară, am dorit să ne implicăm în educaţia acestor copii lipsiţi de căldura unei familii. Mulţumesc pe această cale tinerilor care au oferit recitalul muzical şi prietenului nostru Liviu Briciu, care ne-a fost alături şi s-a implicat în realizarea acestui spectacol cu scop caritabil. Acţiunile de acest gen, puse la cale cu ajutorul doamnelor din Clubul Femina, sunt printre cele mai reuşite, deoarece toata lumea are de câştigat” – ne-a declarat d-na Irinel Dumitraşcu, preşedintele Asociaţiei Pro Câmpina.


Pe scenă au urcat trei tineri talentaţi, Ana Lavinia Pisaliţă, Laura Maria Şincă şi Alexandru Gh. Butcă, ale căror interpretări au fost extrem de apreciate şi de aplaudate.
Nota de culoare a fost dată de Cristina Popescu, pictor şi membră a Clubului, prin mărţişoarele şi brăţările creaţie proprie, pe care le-a scos la vânzare, o parte din bani fiind donaţi Programului «Ajungem Mari».
Andreea ŞTEFAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu