21 martie 2017

Administraţia locală alocă fonduri din buget pentru paza şcolilor câmpinene

Începând de anul acesta, autorităţile locale au hotărât să subvenţioneze din bugetul public serviciul de pază şi protecţie pentru toate şcolile din Câmpina. Discuţiile pe această temă sunt mai vechi, atât la nivelul conducerii şcoliilor, al asociaţiilor de părinţi, cât şi în comisiile de specialitate ale Consiliului Local şi numai cheltuiala publică destul de consistentă a întârziat decizia autorităţilor, care se va materializa odată cu votarea bugetului Câmpinei pentru anul 2017.
Potrivit afirmaţiilor făcute de primarul Horia Tiseanu în şedinţa Consiliului Local din luna februarie, construcţia bugetară de anul acesta va cuprinde şi suma 460.000 lei pentru paza şi protecţia şcolilor, repartizarea pentru fiecare unitate de învăţământ urmând a se stabili ulterior.
Aşadar, cel mai probabil începând cu 1 septembrie 2017, odată cu debutul noului an şcolar, părinţii nu vor mai fi nevoiţi să plătească din buzunar salariul „gardienilor” din cele patru şcoli gimnaziale şi cele cinci licee câmpinene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu