13 iunie 2017

CS Câmpina a învins campioana judeţului Dâmboviţa şi s-a calificat în semifinalele turneului zonal

Joi, 8 iunie şi sâmbătă, 10 iunie, după victoria din finala Campionatului Judeţean de Juniori A, CS Câmpina a disputat primul tur al turneului zonal organizat de FRF, în compania echipei campioane a judeţului Dâmboviţa, Unirea Ungureni. Tragerea la sorţi a stabilit ca primul meci dintre cele două campioane să aibă loc pe terenul dâmboviţenilor, în localitatea Ungureni, situată la aproximativ 10 km de municipiul Târgovişte. 
Încrezători în şansele lor, câmpinenii au făcut deplasarea cu gândul de a tranşa calificarea încă din meciul tur, ceea ce s-a şi întâmplat, fără prea mari eforturi, având în vedere faptul că arbitri au fost nevoiţi să încheie meciul după doar 19 minute de la ora oficială a începerii partidei, deoarece echipa gazdă nu a reuşit să asigure asistenţă medicală specializată, aşa cum prevede regulamentul de joc. Aşadar, Unirea Ungureni a pierdut cu 3-0 la „masa verde”, spre nemulţumirea jucătorilor, a oficialilor şi a suporterilor echipei gazdă, care au jurat răzbunare la meciul de la Câmpina.


Două zile mai târziu, sâmbătă 10 iunie, deznodământul calificării avea să fie unul destul de sumbru pentru dâmboviţeni, care au pierdut şi de această dată, dar mult mai categoric, cu scorul de 8-1, după un meci în care elevii lui Roberto Opaţchi şi ai lui Claudiu Dumitrescu au jucat încă din minutul 30 cu un om în minus pe teren, după eliminarea lui Paul Rece pentru un henţ în careu destul de uşor acordat de centralul partidei. Rece mai avea un cartonaş galben din debutul partidei şi cu cel de-al doilea, primit la henţ, a venit şi cel roşu. Acela a fost şi singurul moment în care Unirea Ungureni a echilibrat cât de cât meciul, egalând la 1 după lovitura de 11 metri generată de henţul fundaşului câmpinean. 
În rest, a fost doar un galop de sănătate în care marcatorii câmpineni cu state vechi George Iulian şi Stancu Octavian au punctat, ca de obicei, completând reuşitele altor colegi cum ar fi George Julan ori Cristian Catrina, fotbalişti ce se întâlnesc mai rar cu golul.
Victoria zdrobitoare, cu scorul general de 11 -1 împotriva celor de la Unirea Ungureni, a adus după sine şi o nouă performanţă a juniorilor noştri şi anume calificarea în faza semifinalelor zonale cu perspective de accedere la turneul final naţional, competiţie de elită la care n-a mai ajuns nicio altă echipă din Câmpina. 
Următoarea dublă de calificare va avea loc în zilele de joi, 15 iunie şi sâmbătă, 17 iunie şi va fi stabilită prin tragere la sorţi la FRF azi, în jurul orei prânzului. Cel mai probabil meciurile se vor disputa pe terenuri neutre.
Lotul de jucători alături de care antrenorii Roberto Opaţchi (principal) şi Claudiu Dumitrescu (secund) au reuşit calificarea în faza superioară a acestei competiţii este: R. Gheorghe, Călugăru Andrei, Julan George, Banu Viorel, Rece Paul, Catrina Cristian, Badea Alexandru, Micuţă Fabian, Stancu Octavian, Cordoş Daniel, George Iulian, Dumitru Daniel, Ştefan Marian, Iordache Mihai, Zob Ionuţ, Iatan Liviu şi Mârzea Ionuţ. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu