01 august 2017

Pe 31 august, la Târgul Baby Boom de la Pavilionul Central Romexpo, SanConfind oferă o naștere gratuită

Pe 31 august 2017, Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina va participa la Târgul Baby Boom ce se va desfășura  sub cupola Pavilionului Central Romexpo. La standul spitalului se va desfășura și o tombolă, iar câștigătoarea acesteia va beneficia de o naștere gratuită la Maternitatea SanConfind, de un pachet recoltare celule stem, plus un cadou de la firma Chicco, toate cele trei gratuități reprezentând cel mare mare premiu de la Baby Boom Show (perioada 31 august - 3 septembrie 2017)
Înscrierile la tombolă se pot face online, pe site-ul www.sanconfind.ro sau pe pagina de facebook sanconfind, la cord blood center (banca de celule stem), dar și la Târgul Baby Boom, prin completarea unui talon de înscriere.Centrul Medical SanConfind vă invită la prezentarea din cadrul târgului Baby Boom Show 
 

Transformă emoţia unei naşteri în bucurie!

Joi, 31 august 2017, de la ora 11 la ora 12. Sala Cupola din Pavilionul Central Romexpo (sub scările din cupola Romexpo)
Speakeri: asistent medical Gabriela Bengescu, asistent medical Mihaela Buharu, kinetoterapeut Cristina Tăbârcă (terapeut Vojta), kinetoterapeut Alexandra Bondoc.
Din conținut:
1. Siguranța pacientei în secția Obstetrică-Ginecologie Sanconfind: asistent medical  Gabriela Bengescu, asistent medical Mihaela Buharu;
2. Terapia Vojta, explicații și recomandări: kinetoterapeut Cristina Tăbârcă;
3. Importanța kinetoterapiei pre- şi postnatale: kinetoterapeut Alexandra Bondoc
 - vei afla despre o nouă maternitate la 1h și 30 min de București
- vei descoperi un personal profesionist, dedicat unui act medical de alitate
- vei înțelege importanța kinetoterapiei în viața ta și a bebelușului tău
- vei putea beneficia de o evaluare Vojta gratuită
- grijile tale devin o amintire
- te vei simți ca în familie
- vei putea caștiga un premiu surpriză

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu