27 februarie 2018

Pentru a doua oară, SanConfind a fost vizitat de reprezentanți ai unor ambasade

(P) Pentru a doua oară într-o perioadă scurtă de timp, în data de 22 februarie 2018, Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina (finanțat de compania petrolieră Confind SRL Câmpina), a fost vizitat de reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat la București. Dacă acum câteva luni, oaspeții Spitalului SanConfind au fost ambasadori ai mai multor state africane importante, de data aceasta, delegaţia vizitatoare a fost formată din diplomați veniti din mai multe țări europene, dar și din Egipt – țara care leagă Africa de Asia, precum si ambele continente (în urma acestei vizite) de România și de cea mai importantă investiție prahoveană din domeniul  sistemului privat de sănătate.


Din delegație au făcut parte ministrul consultant al Ambasadei Cehiei în România - Milan Peprnik, ministrul plenipotențiar comercial al Egiptului în România – dr. Ayman Aly Osman Hassan, reprezentantul Camerei de Comerț Elveția – România - Barbu Mihăescu, reprezentantul Bursei Române de Afaceri - Valentin Preda, directorul companiei olandeze de consultanță în domeniul afacerilor Fortis Business Management - Bogdan Voiculescu, Nicolae Tănase, director CSR. Oaspeții au fost însoțiți de Adriana Radu, managerul Grupului Avangarde, entitate care reprezintă unul dintre organizatorii de facto ai evenimentului, celalalt fiind Camera de Comerț a României. Aici trebuie să precizăm că vizita a facut parte din Programul internațional de promovare a nevoilor de investiții „Romanian Investment Zoom", derulat prin intermediul Grupului Avangarde, program care include promovarea interculturală și economică a României prin intermediul ambasadelor și camerelor de comerț. La început, s-au purtat discutii cu primarul Alin Moldoveanu și alți reprezentanți ai administrației locale despre oportunități de afaceri pe care le-ar putea avea investitorii străini în Poiana Câmpina. Apoi, delegației străine i-au fost prezentate câteva obiective economice importante  ale comunei, dar și cea mai importantă investiție din localitate, de după 1989: Centrul Medical SanConfind.


După un tur al tuturor structurilor SanConfind, membrii delegației s-au declarat surprinși foarte plăcut de dotările și curățenia întâlnite în toate secțiile spitalului, o unitate extrem de modernă și de receptivă la toate nevoile pacienților, pe care personalul medical și sanitar îi îngrijește cu empatie și un profesionalism deosebit. În cadrul întâlnirii cu oficialitățile comunei, Barbu Mihăescu a vorbit despre fondurile nerambursabile oferite de Elveția prin intermediul Camerei de Comerț România - Elveția pentru întreprinzătorii privați care vor să-și dezvolte afacerile, iar Milan Peprnik a avansat ideea unei înfrățiri între Poiana Câmpina și o localitate din Cehia. Finalizarea corespunzătoare a ambelor propuneri ar fi benefică pentru imaginea Spitalului SanConfind în România și în lume, ducând la dezvoltarea turismului medical promovat din ce în ce mai vizibil de SanConfind.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu