27 februarie 2018

„Ziua Porților Deschise” pentru înscrierea în clasa pregătitoare

A început perioada înscrierii pentru clasa pregătitoare a copiilor care au depășit etapa grădiniței. Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” este prima care începe această perioadă, în cadrul căreia legislația în vigoare impune unităților de învățământ respective să organizeze „Ziua Porților Deschise”. 


Școala din cartierul Câmpinița (căreia îi este subordonată și școala din cartierul Voila), îi invită pe părinți miercuri, 28 februarie 2018, între orele 9.00 și 17.00, la „Ziua Porților Deschise”, pentru a vizita școala și sala de clasă unde urmează să învețe cei mai mici elevi ai unității. Pentru înscrierea copiilor la clasa pregătitoare, părinții trebuie să își programeze telefonic copiii la 0244.333.618 sau pe adresa de email a școlii. Pentru anul școlar 2018 – 2019 este propusă o singură clasă pregătitoare preluată de prof. înv. primar Cristina Badea, grad didactic I, cu 32 de ani vechime la catedră. 


Pe 3 martie, începând cu ora 9.00, „Ziua Porților Deschise” se va organiza la Școala Gimnazială Centrală. Pentru înscrierea copiilor la cele două clase pregătitoare, câte are planificate unitatea școlară, părinții trebuie să se programeze telefonic la secretariatul unității, la numărul de telefon 0736.33.88.08. În cadrul evenimentului, se va prezenta baza materială a școlii și se vor purta discuții cu cadrele didactice care vor preda la clasa pregatitoare. De asemenea, vor fi date toate informațiile necesare de către conducerea unității. La cele două clase pregătitoare vor preda învățătoarele Ștefania Pescaru și Rodica Zăvoianu. Pot fi înscriși în învățământul primar copiii persoanelor care au locul de muncă în zona școlii. Se pot înscrie în învățământul primar copiii care sunt în grija bunicilor și care demonstrează că au domiciliul în circumscripția școlii.
Adrian BRAD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu