20 martie 2018

„La Maternitatea SanConfind sunt cele mai bune condiții și cele mai bune prețuri”

- afirmă dr. Dan Mihalache, șeful Secției Obstetrică-Ginecologie SanConfind

(P) În cadrul unei emisiuni a televiziunii regionale „Valea Prahovei”, doctorul Dan Mihalache, medic primar, șeful Secției Obstetrică-Ginecologie SanConfind, a avut numai cuvinte de laudă pentru secția pe care o conduce, dar și pentru Spitalul SanConfind, în general. El a subliniat importanța Secției Obstetrică-ginecologie SanConfind, cea mai modernă din județul Prahova, îndemnând viitoarele mame să vină să nască la Maternitatea SanConfind, care este o opțiune mai atractivă decât unitățile cu același profil ale marilor spitale private din București și Brașov. Redăm mai jos o sinteză a susținerilor domnului doctor în interviul amintit.


Tot mai multe gravide din București nasc la SanConfind

„Secția Obstetrică - Ginecologie SanConfind are o capacitate de 12 paturi. Există opt rezerve de lux: patru rezerve cu două paturi și patru rezerve cu un singur pat. De la începutul anului și până acuma au fost  33 de nașteri (în prezent, cifra nașterilor a depășit 40 – n.red.). Anul trecut am avut în total 50 de nașteri. A fost un început mai lent, cum sunt toate începuturile de acest fel, până a aflat lumea de noi, dar anul acesta sunt convins că adresabilitatea pacientelor va fi mult mai mare decât cea din 2017. Noi sperăm că vom ajunge la câteva sute, până la sfârșitul anului. Avem multe paciente din zona Câmpina, dar și din Ploiești; de fapt, din toată Prahova. Vă asigur că spitalul are cea mai modernă secție de obstetrică-ginecologie din județ. Se poate compara și putem spune că este la același nivel cu spitalele private din Brașov și din București. Oferta financiară, costurile tuturor serviciilor medicale sunt mult mai avantajoase decât în alte părți. În ultima vreme, tot mai multe gravide din București vin să nască la noi. Personalul medical este foarte bine pregătit. Suntem trei medici destul de tineri și cu multă experiență, cu entuziasm. Eu am ajuns aici după 14 ani petrecuți în sistemul de stat, care este în mare suferință, dar să sperăm că se vor schimba lucrurile în bine și în acest sistem. Aici, la SanConfind, am găsit absolut toate condițiile pentru a putea profesa la nivel înalt. Adică, vă spun cu toată convingerea, partea hotelieră și dotările medicale sunt la standarde europene. Dacă ne referim strict la partea de nașteri din cadrul secției noastre, asigurăm toate condițiile pentru nașteri normale sau nașteri prin operația cezariană: intimitatea pacientei, accesul unui membru al familiei, care poate sta împreună cu pacienta tot timpul travaliului, dar și al nașterii propriu-zise, de asemenea, asigurăm o excelentă analgezie (combaterea durerii), pe toată perioada travaliului și a nașterii, astfel încât mamele să nască fără dureri. Aceleași condiții deosebite există și pentru nașteri prin cezariană.  Sala de operații este ultradotată, fiind prevăzută cu presiune pozitivă. La ieșirea din sala de operații, după cezariană, mama poate sta cu copilul la sân 15 minute. Ca să nu mai zicem că, dacă naște normal, copilul i se pune imediat la sân. Avem pachete de servicii diversificate, în funcție de preferințele fiecăreia. În principiu, avem trei pachete pe partea de naștere normală și trei pe cea de naștere prin cezariană. Pachetele diferă după cum conțin un număr mai mare sau mai mic de analize medicale, ori după perioada de cazare”. 


Aparatură de top pentru operații ginecologice minim invazive cu recuperare rapidă

„Eu sunt foarte mulțumit de ceea ce am găsit aici și sperăm ca lucrurile să continue în aceeași notă. Aș vrea să mă adresez acum viitoarelor mămici care locuiesc în Ploiești și se gîndesc să nască la București sau la Brașov, și să le spun cu toată sinceritatea că Maternitatea SanConfind poate reprezenta o opțiune foarte atractivă, chiar mai atractivă decât cele două variante menționate mai devreme. Vorbim aici despre cel mai mare spital privat din Prahova și despre cea mai mare și mai modernă maternitate privată din Prahova. Fără niciun dubiu, aici pacientele vor găsi cele mai bune condiții și cele mai bune prețuri. Pe lângă medicii ginecologi – angajați și colaboratori – care asigură permanența, avem partea de terapie intensivă acoperită de două colege excepționale, dar și un compartiment de neonatologie, care asigură o foarte bună continuitate,  coordonat de dna doctor Grumezescu, un medic excepțional, de asemenea. Noi, medicii din SanConfind, suntem foarte mulțumiți datorită faptului că spitalul funcționează ca un sistem integrat de servicii medicale. Plecând de la diagnostic, unde avem absolut tot ce ne trebuie, fiindcă Departamentul de Imagistică Medicală are o activitate remarcabilă. Imagistica SanConfind este un etalon pentru Prahova și deja avem multe paciente din Ploiești (unde, totuși, sunt alternative), și din tot județul. La SanConfind există aparate de ultimă generație foarte performante: RMN, CT, mamograf, osteodensitometru, RX digital, aparate pentru ecografie generală, ecografie mamară, ecografie de tiroidă, deci tot spectrul aparatelor de imagistică medicală. În cabinetul de obstetrică-ginecologie, precum și în celelalte cabinete de la parterul clădirii (Ambulatoriul de specialitate), sunt ecografe premium realizate de cei mai buni producători de aparatură medicală din lume. Trebuie să precizez că nu avem aici doar o maternitate, căci vorbim despre o întreagă secție de obstetrică-ginecologie, deci avem bine reprezentată și partea de ginecologie, unde realizăm operații ginecologice clasice, dar și minim-invazive, cu o aparatură de top. Nicăieri în Prahova nu există așa ceva. Se pot face operații laparoscopice și histeroscopice, folosindu-se echipamente medicale de cea mai bună calitate. Acoperim o gamă largă de operații laparoscopice pentru patologia ginecologică: fibroame, chisturi ovariene, sarcină extrauterină, infertilitate ș.a. Pe cale laparoscopică, recuperarea este mult mai rapidă, fiind necesară doar o zi de spitalizare, după externarea de a doua zi pacienta putând fi reintegrată rapid în societate. Pe de altă parte, avem operații histeroscopice, ca alternativă, un tip de operații endoscopice pentru fibroame, polipi etc., tot cu o recuperare foarte rapidă. Deci există aici toate dotările pe care și le-ar dori un medic. Avem, de asemenea, un feed-back foarte bun, ținând cont că toate pacientele noastre au fost foarte mulțumite de serviciile SanConfind”. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu