24 aprilie 2018

Cupa speranțelor olimpice la atletism la Complexul Petrol Câmpina

La sfârșitul săptămânii trecute, pe terenurile de la Complexul Petrol, din vecinătatea terenului de fotbal, s-au desfășurat întrecerile sportive din cadrul unui eveniment de importanță națională: Cupa speranțelor olimpice la atletism, ediția a doua. Beneficiind de sprijinul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport, concursul de atletism a fost organizat de CSS ”Constantin Istrati” condus de profesorul Nicolae Pavel. 
Concurenții s-au întrecut în trei probe de aruncare: a ciocanului, a suliţei, a greutății și a discului. Au participat sportivi valoroși de la cluburi titrate din Capitală, dar și din afara ei: CS Dinamo București, Ceahlăul Piatra Neamţ, CSM Buzău, Viitorul Vasui,  LPS Buzău, LPS Roman. Confirmând valoarea Școlii câmpinene de atletism, elevii profesorului Pavel au câștigat locuri pe podium la mai multe probe. Astfel,  la aruncarea suliţei, feminin, primele locuri au fost ocupate de Ioana Plăvan (CSS Constantin Istrati Câmpina) - 44,62m, și Denisa Lepuş (CSS Constantin Istrati Câmpina) - 28,06m. La aruncarea suliţei, masculin, primele locuri pe podium au fost ocupate de Andrei Richea (CSS Constantin Istrati Câmpina) - 60,98m, și Roberto Crăciun (CSS Constantin Istrati Câmpina) - 47,16m. La aruncarea greutăţii, feminin, câmpineanca Andreea Lungu (CSS Constantin Istrati Câmpina) a ocupat al treilea loc, cu o aruncare de 13,18m.  
Proba de aruncarea greutăţii, băieți, l-a adus pe cea mai înaltă treaptă a podiumului pe câmpineanul Marius Vasile (CSS Constantin Istrati Câmpina) - 17,28m. La aruncarea discului, feminin, concurentele noastre Andreea Lungu și Alexia Tudorache (ambele de la CSS Constantin Istrati Câmpina), au ocupat treapta a doua și, respectiv, treapta a treia a podiumului.  Câștigătorul probei de aruncarea discului, masculin, a fost Marius Vasile (CSS Constatin Istrati Câmpina) - 50,08m.
Adrian BRAD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu