08 mai 2018

Cabinetul Diabetologie SanConfind oferă spitalizare de zi și consultații medicale subvenționate prin CNAS

(P) Cabinetul „Diabet, nutriție și boli metabolice” din cadrul Policlinicii SanConfind (structura care funcționează în spațiile din Casa cu Lei, lângă Colegiul Tehnic Forestier Câmpina), a încheiat, de curând, cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate un contract de prestări servicii. 


Ca urmare, domnul doctor Alexandru Barnea, medic primar cunoscut, unul dintre cei mai buni diabetologi din București, care conduce acest cabinet, va putea oferi consultații și servicii medicale specifice Ambulatoriului de specialitate al Spitalului SanConfind, dar și servicii medicale de spitalizare de zi, toate în contract cu CJAS Prahova. Doctorul Alexandru Barnea a lucrat o viață de om ca medic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice „Nicolae Paulescu” din București, cel mai mare spital de profil din România, unde a căpătat o vastă experiență în acest domeniu medical. 
Programările se pot face la numărul unic de telefon 0244.990.

Un comentariu:

  1. Stimate coleg,
    Va rog sa nu ne jigniti si nici sa veniti cu aere de Bucuresti.Noi suntem la dispozitia pacientilor cu diabet si asistenta medicala ptr. acesti pacienti nu este deficitara ,asa cum ati afrmat.Prahova nu are nevoie de aere de Bucuresti.Si daca aveti contract cu CASPH cum mai puneti pacientii sa plateasca consultatia?

    RăspundețiȘtergere