29 mai 2018

„Flori cu soţ", spectacol caritabil oferit de cursanţii şcolii câmpinene de teatru

Joi, 31, mai, începând cu ora 18.00, cursanţii şcolii câmpinene de teatru (trupa „Mircea Albulescu” de la Casa de Cultură „Geo Bogza”) se vor prezenta în faţa publicului cu piesa „Flori cu soţ”, după un scenariu semnat de Eugen Munteanu, elev la Colegiul „Nicolae Grigorescu” şi totodată membru al trupei de teatru şi în regia lui Adrian Piciorea, actor la Cuibul Artiştilor. 
Tinerii aspiranţi la statutul de actor au hotărât ca anul acesta, spectacolul-examen oferit câmpinenilor la sfârşit de curs să aibă şi o componentă caritabilă şi astfel, toate încasările să fie donate programului educaţional „Ajungem Mari”. 
Preţul unui bilet este de 5 RON şi poate fi achiziţionat de la oricare din membrii trupei de teatru, de la Colegiul Tehnic Forestier şi, în ziua spectacolului, de la Casa de Cultură.
Vă reamintim că şcoala câmpineană de teatru ce îşi desfăşoară activitatea la Casa de Cultură „Geo Bogza” a fost înfiinţată în urmă cu cinci ani, la iniţiativa Asociaţiei Teatru Proiect şi a comisiei de cultură a Consiliului Local, cu concursul regretatului actor Mircea Albulescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu