08 mai 2018

Revedere cu parfum de amintiri

Elevii promoţiei 1960-1968 a Şcolii Gimnaziale „Mitropolit Pimen Georgescu” din Proviţa de Sus s-au revăzut la 50 de ani de la terminarea clasei a VIII-a

Marţi, 1 mai, a fost prilej de revedere pentru 34 de elevi și 9 profesori din promoția 1960-1968, care au sărbătorit 50 de ani de la terminarea Școlii Gimnaziale „Mitropolit Pimen Georgescu” din Provița de Sus.


Să retrăiești jumătate de secol într-o singură zi, să redeschizi cutia cu amintiri și să te bucuri de sentimentele pe care le găsești îngrămădite acolo, înseamnă că ești norocos. Emoțiile de la școală s-au contopit cu buna-dispoziție de la Căminul Cultural Proviţa de Sus unde, grație sprijinului necondiționat din partea autorităților locale și al d-nei Gabi Maria Bucura (fostă Anghelina), elevă a generației 1960-1968, dar și datorită entuziasmului unei generații, totul s-a transformat într-o poveste: sfeșnice înalte cu lumânări și lacrimi de cristal, muzică de calitate și desert fin, emoții și o grămadă de amintiri. 


„Mă bucur că am avut onoarea să organizez acest eveniment pentru colegii și profesorii mei dragi, că le-am
mângâiat sufletul și i-am făcut să se simtă ca într-o poveste. Evenimentul în sine a fost povestea generației noastre. Ne-a luat 50 de ani să înțelegem că, ori de câte ori ne-am întâlni, ne e la fel de greu să ne luăm rămas bun, așa că ne gândim deja la următoarea revedere”, a declarat doamna Bucura (foto).
(A.M)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu