Ceea ce se anunţa a fi una dintre cele mai mari – dacă nu chiar cea mai mare – investiţii din Câmpina în ultimii 20 de ani a devenit doar o amintire... Una urâtă...În urmă cu ceva vreme, firma Kaufland a achiziţionat de la societatea IRA un teren de aproximativ 30.000 mp, excelent poziţionat, aproape de intrarea în Câmpina, pe B-dul Nicolae Bălcescu. S-a trecut la treabă... S-au demolat clădirile care existau pe acel teren, firma Kaufland având intenţia declarată de a construi aici cel mai mare complex din Europa de Sud-Est. De ce? Pentru simplul motiv că doi dintre principalii conducători români ai amintitului concern au case de vacanţă la Cornu şi Telega şi au îndrăgit această zonă, încercâd şi să speculeze poziţia strategică deosebită a Câmpinei, la intrarea spre Valea Prahovei. Conform mai multor surse din interiorul Kaufland, aici ar fi urmat să se găsească, pe lângă un hypermarket, trei mall-uri, o parcare subterană, beneficiile unei astfel de investiţii fiind maxime pentru comunitatea noastră, cu reflectare directă şi în bugetul local. Numai că, la un moment dat, lucrurile au stagnat...Kaufland a dorit – aşa cum susţine că are la toate magazinele sale – ca intrarea să se facă din B-dul Nicolae Bălcescu, pentru toţi cei care doresc să vină la acest complex. Această pretenţie ar fi presupus realizarea unui sens giratoriu chiar la intrarea în zona respectivă. Şi după ce s-au obţinut toate avizele necesare de la Poliţie, lucrurile s-au împotmolit acolo unde se aşteptau cel mai puţin – la Primărie. Aşa cum s-a discutat şi într-o şedinţă a Consiliului Local, reprezentanţii administraţiei locale au refuzat să permită realizarea unui sens giratoriu la intrarea în viitorul complex, oferind ca variante fie mutarea sensului cu pricina la intersecţia B-dului Nicolae Bălcescu cu Calea Dacia (la Troiţă), fie accesul celor care vin dinspre centrul localităţii să se facă pe Strada Sălaj, prin spatele autogării. La rândul lor, reprezentanţii firmei Kaufland au încercat să convingă autorităţile locale că pe acolo va fi doar intrarea pentru aprovizionare. Cum nu s-a ajuns la un acord, conducerea firmei Kaufland a decis să abandoneze proiectul de la Câmpina!Acum, Kaufland şi-a rezolvat şi situaţia terenului, pe care îl va ceda unei alte firme, iar Câmpina va rămâne cu buza umflată... ratând astfel ocazia unei investiţii extrem de importante, aducătoare de noi locuri de muncă şi de încasări consistente pentru bugetul local. În schimb, cei care se vor bucura vor fi proprietarii celorlalte magazine importante din localitate, precum şi cei care s-au luptat cu Kaufland pentru obţinerea acestui teren.
12 ianuarie 2010
Kaufland nu mai investeşte la Câmpina!
Un concurs de arhitectură – soluţia rezolvării problemelor din zona centrală a Câmpinei?
Într-o atmosferă sărbătorească s-a desfăşurat simpozionul
„507 ani de la prima atestare documentară a Câmpinei“
(8 ianuarie 1503 - 8 ianuarie 2010)

Sala a fost arhiplină, dar publicul prezent se putea împărţi cu uşurinţă în trei categorii: cei care chiar erau interesaţi de subiectele prelegerilor, expoziţiilor sau de lansările celor două cărţi; cei care au fost prezenţi din obligaţie – unii dintre consilierii locali, reprezentanţi ai Primăriei; cei aduşi că... trebuie – şi aici este vorba de mai mulţi elevi veniţi împreună cu profesorii lor, care au susţinut prelegeri sau şi-au prezentat volumele. Mulţi dintre cei prezenţi şi-au adus aminte de vremurile pe care le considerau apuse, când elevii erau „duşi cu arcanu’” la diverse activităţi, doar pentru a umple sălile şi „a da bine”. Să nu se fi schimbat chiar nimic de 20 de ani?!Un alt aspect la care s-au referit mai mulţi vorbitori şi care merită comentat este cel al descoperii unor oseminte în curtea Bisericii Slobozia, ceea ce îi determină pe unii să susţină că, de fapt, Câmpina are mult mai mulţi ani decât... 507 ani. Unii specialişti susţin, însă, că se face o gravă confuzie. Pe de o parte, Slobozia nu a fost încorporată localităţii Câmpina decât undeva pe la sfârşitul secolului al XIX-lea, iar pe de altă parte, chiar descoperirea osemintelor de la Slobozia nu reprezintă o atestare documentară a numelului de Câmpina. Aşa că, până se va găsi vreun document anterior datei de 8 ianuarie 1503, care să vorbească despre Câmpina, aceasta trebuie să fie ziua localităţii, chiar dacă este iarna şi vine după Sf. Ion!Cu excepţia acţiunii găzduite de Casa Tineretului, pe străzile Câmpinei, nici măcar în zona centrală, nimic nu arăta a sărbătoare. Nu exista nici măcar un singur banner din partea administraţiei lcoale care să-i anunţe pe câmpineni că pe 8 ianuarie este ziua localităţii lor. Poate la anul... (Alexandru NECULAI)
Viceprimarul Ion Dragomir vorbeşte despre anul 2009, în administraţie şi politică, dar şi despre speranţele pentru 2010

2009 – „un an foarte bun”
Este HidroPrahova soluţia de care are Câmpina nevoie?
„Spitalul Municipal va deveni un spital… privat”
„Ne costă cam mult lichidarea CPGC şi durează mult prea mult!”
Sunteţi mulţumit de cum decurge procesul de lichidare a CPGC?
„De ce a fost declarată Jenica Tabacu incompatibilă acum şi nu în urmă cu patru ani?”
„Nu depinde de mine dacă mai rămân viceprimar!”
Consiliul Local funcţionează cu o „spiţă” lipsă
Cine şi când va decide înlocuirea Monicăi Clinciu?

Va rămâne Câmpina în HidroPrahova?

Primim de la cititori
Am primit la redacţie un mesaj de la Nicoleta Piele, o femeie care locuieşte în satul Teşila, aparţinând de comuna Valea Doftanei. Aceasta se declară profund nemulţumită de comportamentul angajaţilor unei firme de transport în comun din Câmpina, care asigură inclusiv cursele pentru Valea Doftanei. Redăm integral mesajul cititoarei noastre, iar dacă cei vizaţi sau alţi reprezentanţi ai societăţii respective îi pot răspunde acestei femei sunt aşteptaţi s-o facă.„Mă numesc Nicoleta Piele, locuiesc în Teşila şi am şi eu o nemulţumire: se numeşte AUTOGARA COM, transportator de persoane. În ziua de 18 decembrie 2009 am sunat la societatea amintită, deoarece transportatorul «portocaliu» schimbase cursele....după bunul său plac de sărbători, fără ca în staţii să fie afişat noul program sau ceva de genul acesta. Mi-a răspuns un angajat care era cam indispus... Cred că l-am... deranjat! Pe un ton impertinent mi-a spus că impiegatul nu este prin zonă şi nu mă poate ajuta. O vecină, după 10 minute, a reluat un apel, iar după 30 minute cei de la firma amintită au răspuns. Cerând explicaţii, i s-a râs în nas. Bătaie de joc! Ajungând la concluzia că făcând o reclamaţie nu ajung la nimic m-am gândit să cer personal părerea d-lui Cord Ovidiu. Poate prin intermediul dumneavoastră ne va răspunde şi nouă, cei de pe urma cărora îşi desfăşoară această afacere!”Reamintim că aşteptăm un punct de vedere al societăţii amintite. Se poate lesne verifica cine a fost de serviciu în ziua respectivă. Aşa că, dacă se doreşte, se poate da un răspuns!
Mircea Cosma s-a întâlnit cu parlamentarii prahoveni
Principalul subiect – ajutorul bugetului de stat pentru infrastructură
Senatorul Severin a solicitat bani de la bugetul de stat pentru repararea acoperişului Casei de Cultură
În Parlamentul României se află în plină dezbatere bugetul de stat pentru anul 2010. Peste 6.500 de amendamente au fost luate în discuţie de senatori şi deputaţi, cele mai multe aparţinând, însă, ca de obicei, reprezentanţilor opoziţiei.Am vrut să aflăm care au fost amendamentele depuse de parlamentarii câmpineni, dar, din păcate, doar senatorul Georgică Severin a răspuns solicitării noastre. Amendamentele sale la bugetul de stat s-au referit la alocarea unor sume pentru investiţii, mai exact - 100.000 lei pentru modernizarea terenului de sport de la Liceul „Aurel Vlaicu” din Breaza, 80.000 lei pentru repararea acoperişului Casei de Cultură „Geo Bogza” Câmpina şi 120.000 lei pentru reabilitarea Şcolii Generale din comuna Cocorăştii Mislii.
AH1N1 a afectat peste 200 de prahoveni
Din octombrie 2009 şi până în prezent, în judeţul Prahova au fost confirmate 200 de cazuri de infectări cu virusul gripei noi. Persoanele infectate cu AH1N1 sunt diagnosticate de medicii de familie sau la spitalele din teritoriu şi internate ulterior la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti. În prezent, aici se află spitalizaţi 30 de prahoveni infectaţi cu virusul pandemic. Cazurile grave din ultima perioadă şi cele două decese din luna decembrie a anului trecut au dus la creşterea interesului pentru vaccinare. Potrivit DSP Prahova, peste 10.000 de cetăţeni s-au vaccinat împotriva gripei porcine şi nu au fost sesizate, deocamdată, reacţii adverse importante la administrarea acestei substanţe.
Peste 6.000 de firme prahovene au dispărut în 2009
Primul an de criză acută a însemnat pentru mediul de afaceri din judeţul Prahova o adevărată lovitură, după ce peste 6.000 de firme au dispărut efectiv din peisajul afacerilor. Cele mai multe societăţi – 4.000 la număr – şi-au suspendat activitatea, iar alte 2.000 au fost desfiinţate şi radiate de la Registrul Comerţului. Alte 317 firme din judeţ au fost dizolvate voluntar. Ca o comparaţie, numărul firmelor radiate a crescut în 2009 cu 120% comparativ cu anul precedent. În ceea ce priveşte societăţile a căror activitate a fost suspendată, conform datelor făcute publice de Oficiul Registrul Comerţului, doar 400 s-au aflat în această situaţie în 2008, faţă de cele… 4.000 în 2009.
2010 începe prost pentru 270 de angajaţi
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova a primit notificări de la cinci firme din judeţ prin care acestea anunţă disponibilizări colective de personal în ianuarie şi februarie. Aproximativ 270 de angajaţi îşi vor pierde astfel locul de muncă şi vor îngroşa rândurile şomerilor. Rata şomajului se apropie de 9% (faţă de 3,8% cât era în decembrie 2008). În prezent, în Prahova sunt peste 26.000 de şomeri, dintre care 19.000 indemnizaţi şi 6.700 neindemnizaţi.
Laptopurile din şcoală, atracţia hoţilor de la Valea Doftanei
Retrospectivă
2009 - primul an plin pentru Consiliul Local Câmpina
La începutul anului, continuând un proiect început încă din ultimele luni ale anului 2008, consilierul Mihaela Neagu Petrovici a revenit cu un proiect pentru repartizarea unui teren din curtea Spitalului Municipal pentru edificarea unui lăcaş de cult. Proiectul s-a lovit de reticenţa unor consilieri locali, care au refuzat pur şi simplu să atribuie acest spaţiu. Argumentele invocate au fost de-a dreptul puerile - de la necesitatea asigurării unui minimum de spaţiu verde şi până la necesitatea de a avea un lăcaş de cult, dar care să nu fie numai creştin ortodox, ci deschis tuturor cultelor religioase. În zadar au explicat, atât iniţiatorul proiectului, cât şi reprezentanţii Primăriei, că va rămâne un spaţiu verde în jurul lăcaşului de cult - care, oricum, nu va avea dimensiuni impresionante - sau că acesta va fi deschis oricărui om, indiferent de religia sa... Majoritatea - de conjunctură - creată în Consiliul Local a respins proiectul şi...gata.Mai mult, după respingerea succesivă a acestui proiect, pentru că Mihaela Neagu Petrovici a declarat în plenul Consiliului că va promova acest proiect până va fi aprobat, Jenica Tabacu, Lucian Cercel şi Ion Dragomir au iniţiat un alt proiect prin care s-a aprobat realizarea unui scuar pe acelaşi loc pe care se solicita înălţarea unui lăcaş de cult. Proiectul cu scuarul a fost aprobat, dar nu s-a pus în practică niciodată…
La şedinţa extraordinară din 12 februarie, Jenica Tabacu a promovat un proiect pentru alocarea sumei de 152.000 lei pentru organizarea unui concurs de frumuseţe şi a unui spectacol de 8 Martie. Discuţiile au fost extrem de dure, dar la vot singurul consilier care s-a opus a fost Mihaela Neagu Petrovici. Organizarea acestui spectacol a scos la iveală două aspecte incriminante pentru Jenica Tabacu – a recunoscut că a purtat tratative fără a fi însărcinată de Consiliul Local să facă acest lucru, angajând cheltuieli din bani publici şi a aflat, după cinci ani în care a fost preşedinte al Comisiei de Cultură a Consiliului Local, că în Casa de Cultură… plouă! În cele din urmă, după discuţii foarte aprinse, o comisie solicitată de Alin Moldoveanu a mai redus din cheltuielile imense propuse de coordonatorul programelor culturale. Şi o constatare după aproape un an de atunci – Consiliul Local nu a alocat nici măcar un leu pentru ca în Casa de Cultură să nu mai plouă…
Una dintre „bilele negre” ale actualului mandat este distrugerea pistei de motocros de pe dealul Muscel. La începutul anului 2009, Prefectura a solicitat Consiliului Local să revoce hotărârea care distruge pista de motocros. La rugăminţile insistente ale Jenicăi Tabacu – mare coincidenţă, iniţiatoare a acelui proiect şi preşedinte al şedinţei în care s-a discutat solicitarea Prefecturii – Consiliul şi-a susţinut hotărârea, astfel că Prefectura a trebuit să cheme în faţa instanţei de contencios administrativ Consiliul Local Câmpina. Ce s-a întâmplat la primul termen? Prefectura şi-a retras plângerea…
Şedinţa din 2 aprilie a fost una dintre cele în care cota de penibil a fost aproape de maxim. Jenica Tabacu a promovat un proiect prin care se aloca suma de 1.017.000 lei pentru organizarea unor manifestări cultural-artistice – „Balconul înflorit” şi „Câmpina, în stil dulce”. Argumentele Jenicăi Tabacu pentru cheltuirea acestor bani au fost incredibile: „vremuri de criză, cultura este importantă, o spun specialiştii, pentru că oamenii au nevoie de cultură, nu ca un vector în educaţia publicului, ci ca o necesitate, pentru a-şi petrece timpul liber în mod util şi plăcut. Altfel, ar fi mulţi oameni depresivi, cu mari costuri sociale. La concursurile care se vor afla la prima ediţie, «Balconul înflorit» şi concursul de gastronomie, se vor acorda premii mari în bani, vor fi vedete cunoscute care vor întreţine atmosfera...” Puţini s-au împotrivit acestei cheltuieli incredibile – Petrovici, Arghir şi Enache.
Consiliul Local a decis să acorde unele facilităţi firmei Eliro, cea care câştigase puţinele trasee locale… Nu erau facilităţi prea multe, ci doar… majorarea tarifelor. S-a discutat mult, foarte mult, cu argumente pro şi contra. În ciuda apelurilor disperate şi chiar ale acţiunilor în instanţă întreprinse de alte firme de transport, cu care Eliro concurase la obţinerea acestor trasee locale, totul a mers înainte, invocându-se necesitatea salvării firmei Eliro! Că doar acesta este... atributul Consiliului Local!
Jenica Tabacu, pusă la colţ de foştii PNDC-işti…
La şedinţa de Consiliu de la finele lunii mai, chiar şi în absenţa Jenicăi Tabacu, Monica Clinciu a lansat un atac dur la adresa liderului PIN, căreia i-a reproşat că şi-a însuşit acţiunile finanţate de la bugetul local, totul plecând de la faptul că Horia Brenciu, prezent la una dintre acestea acţiuni, i-a adresat nenumărate mulţumiri doar Jenicăi Tabacu. La şedinţa următoare, de faţă cu Jenica Tabacu, atacul a fost continuat de Daniel Telegescu: „Suntem patru bărbaţi în Comisia de Cultură şi suntem obligaţi să acceptăm ifosele preşedintelui”. „Este o tentativă de denigrare publică şi n-am să mă opresc aici…”, a ameninţat Jenica Tabacu. Nu s-a oprit aici… La solicitarea lui Alin Moldoveanu s-a stabilit că este incompatibilă şi a trebuit să renunţe la mandatul de consilier local… Şi, practic, să dispară din peisajul banului public din Câmpina!
Un subiect de discuţie foarte delicat pentru consilierii locali a fost stabilirea preţurilor pentru terenurile scoase la vânzare. În funcţie de interesele lor – personale sau de grup – preţurile variază… Una dintre cele mai aprige dispute pe acest subiect s-a produs la şedinţa Consiliului Local din luna iunie. Atunci când le convenea, argumentul suprem era… evaluarea. „Evaluarea nu trebuie să fie pentru noi decât o umbrelă în cazul unui control. Cei mai mulţi lucrează dirijat, că doar evaluatorul e şi el om!”, a spus viceprimarul Ion Dragomir. „Şi consilierii sunt tot oameni!”, a completat cu umor şi mult subînţeles secretarul Paul Moldoveanu.
Ultimul scandal al anului 2009 în Consiliul Local a avut o temă extrem de interesantă – WC-ul public. Alin Moldoveanu a venit cu un proiect în care a propus acordarea de gratuitate la folosirea toaletei publice din piaţă pentru pensionari. Contrele extrem de dure cu Mihaela Neagu Petrovici au stârnit zâmbete: „Cum stabiliţi calitatea de pensionar pentru o persoană care vine la WC-ul public?”, a întrebat Petrovici. „Pe baza cuponului de pensie!”, a răspuns sec Moldoveanu. „Se scapă omul pe el până găseşte cuponul…”, a conchis spre amuzamentul general Mihaela Neagu Petrovici. În cele din urmă, proiectul lui Alin Moldoveanu a fost aprobat.
Prima modificare a venit din rândurile PD-L. După alegerile parlamentare de la finele anului 2008, unul dintre consilierii judeţeni ai PD-L a devenit parlamentar, iar Bogdana Ţiţei a „promovat” în Consiliul Judeţean. În locul ei, în Consiliul Local a intrat Marian Dulă, care spre finalul anului avea să devină şi preşedinte al Comisiei de Cultură. Apoi, de la PIN, Luminţa Dumitrescu a înlocuit-o pe Jenica Tabacu după ce aceasta a fost declarată incompatibilă, iar prin ordin al prefectului a trebuit să renunţe la calitatea de consilier local.O altă problemă importantă a fost generată de Monica Clinciu… Din luna august, aceasta nu a mai participat la nici o şedinţă a Consiliului Local, stabilindu-se în… Elveţia. Deocamdată, Monica Clinciu nu a fost înlocuită, existând destule semne de întrebare privind persoana care ar trebui s-o înlocuiască pe Monica Clinciu. Cum PNDC nu mai există, deşi PD-L şi-ar dori şi acest mandat pentru a-şi consolida majoritatea, mandatul ar putea reveni prin redistribuire PIN-ului. Dar această formaţiune politică nu prea mai are membrii… Aşa se face că mandatul cu pricina ar putea reveni tot unui avocat, liberalului Valentin Chiriacopol, care mai are experienţa unui mandat de consilier local.
Elena Albu – a demonstrat reale calităţi dobândite ca urmare a prezenţei sale în numeroase Consilii de Administraţie. Nu a ieşit prea mult în evidenţă, poate doar cu prilejul unei dispute cu Ion Dragomir pe tema operatorului de salubritate. Dar când vorbeşte, ştie ce spune.
O fetiţă de 10 ani are nevoie urgent de 5000 de euro!

Se spune că un necaz nu vine niciodată singur. Aşa s-a întâmplat şi în cazul familei Dima. Prima fată a acestora a fost diagnosticată cu leucemie. Au urmat ani întregi de tratamente, ani în care spitalul devenise o a doua casă. Au reuşit în cele din urmă să învingă cumplita boală, dar teama de o eventuală recădere stăruie în inima celor doi părinţi. Deşi naşterea Georgianei trebuia să readucă o mică lumină în viaţa soţilor Dima, diagnosticul pus la naştere a fost ca “un cuţit răsucit în rană”, după cum spune şi mama fetiţelor. Singura speranţă a lor este că suma pe care o solicită se va putea strange cu ajutorul oamenilor cu inimă şi posibilităţi financiare.
Această boală, netratată la timp, se agravează, ducând la permanentizarea atitudinilor vicioase. La un copil care a început deja să meargă, boala se accentuează progresiv, apărând astfel modicări la nivelul scheletului ce pot fi corectate numai prin sacrificiu osos. De asemenea, pot apărea tulburări la nivelul tegumentelor piciorului pe locul de sprijin. Mersul în cazul acestei malformaţii este greoi, fiind nevoie de încălţăminte specială. În timp, copilul devine un infirm ale cărui malformaţii vor fi greu sau imposibil de corectat. Acestea sunt motivele pentru care Georgiana Valentina Dima are nevoie urgentă de ajutorul nostru.
Cod IBAN: RO37RNCB0208010249270002 – Ron
CSM Câmpina s-a reunit cu gand de promovare
Prima formaţie câmpineană de seniori care s-a reunit în vederea reluării sezonului competiţional a fost CSM Câmpina, una dintre fruntaşele seriei „Slănic“ a Ligii C Prahova. Graba cu care tehnicianul acestei formaţii, Ionică Burchi, fost component al echipei fanion a municipiului Câmpina, a sunat adunarea, se datorează dorinţei colectivului tehnic, dar şi a acţionariatului acestei grupări, de a asigura componenţilor echipei o pregătire corespunzătoare pentru abordarea returului.Reunirea lotului CSM Câmpina a avut loc sâmbătă, 9 ianuarie, la baza sportivă din incinta Căminului Petrol, iar la comanda antrenorului Ion Burchi s-au prezentat toţi componenţii CSM-ului. Mai mult, au apărut şi trei noutăţi în lot şi anume: portarul Cosmineanu şi jucătorii de câmp Gânju şi Burchi, primii doi fiind, de altfel, jucători formaţi la şcoala de fotbal Coruna. Prima parte a pregătirilor va consta în antrenamente mai uşoare, pentru readaptarea organismului la efort, urmând ca Burchi şi compania să mărească intensitatea pregătirilor odată cu apropierea începutului lunii martie, care va marca reluara sezonului oficial. De asemenea, nu vor lipsi obişnuitele partide de verificare, în care tehnicianul CSM va avea posibilitatea nu numai de a „unge“ angrenajul tehnico-tactic al echipei, dar şi de a testa eventualii jucători care sunt aşteptaţi să se înregimenteze sub culorile clubului câmpinean. Obiectivul fixat de conducerea administrativă, de comun acord cu cea tehnică, este promovarea, astfel încât în sezonul 2010 - 2011, CSM Câmpina să activeze în Liga B Prahova.
Petrolul Ploieşti ar putea juca în retur pe Stadionul „Poiana”
Conducătorii formaţiei Petrolul Ploieşti caută o arenă unde să-şi dispute meciurile de pe teren propriu în a doua parte a actualei ediţii de campionat, după ce vechea arenă „Ilie Oană” a intrat în… demolare. Prima variantă a „găzarilor” a fost arena de la Strejnic, unde îşi dispută jocurile de pe teren propriu formaţia Conpet Ploieşti, care activează în Liga a III-a. În faţa reticenţei conducătorilor de la Conpet, s-au mai luat în calcul alte trei variante – arenele „Prahova” din Ploieşti, „Gheorghe Şilaev” din Plopeni şi „Poiana” din Câmpina. Primele două necesită, însă, unele lucrări de cosmetizare şi trebuie obţinută licenţa pentru a putea găzdui partide din Liga a II-a, toate acestea fiind argumente în favoarea arenei „Poiana”. O decizie definitivă va trebui luată de conducătorii formaţiei ploieştene până la începutul lunii februarie.
La finele lunii ianuarie, AJF organizează "Cupa de iarnă"
Prima competiţie oficială a anului 2010, organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova, va avea loc la finele acestei luni. Este vorba de "Cupa de Iarnă" la fotbal în sală, pentru echipe de seniori. Deocamdată, nu se ştie nici locul unde va avea loc această competiţie, nici perioada exactă şi nu sunt cunoscute nici echipele care se vor înscrie.Preşedintele AJF Prahova, Silviu Crângaşu, a precizat că ar putea avea loc chiar şi etape preliminarii, una dintre acestea putând fi organizată la Vălenii de Munte. Şi la Câmpina s-ar putea organiza o astfel de etapă - sau chiar şi faza finală - mai ales că la Sala "Grigorescu" a avut loc, în urmă cu mai mulţi ani, una dintre ediţiile acestei competiţii. Totul va depinde de numărul echipelor care se vor înscrie în această competiţie.
Furtună printre antrenorii de fotbal din Câmpina
Scaunul lui Marius Pălănceanu de la Unirea pare a se clătina
