13 decembrie 2013

“Vis de iarnă cu Moş Crăciun”

Primăria şi Consiliul Local Câmpina continuă seria surprizelor destinate sărbătorilor de iarnă. Începând cu seara zilei de 14 decembrie, de la ora 18.00, cei mici se vor întâlni cu Moş Crăciun în Parcul de la Milia. El va sosi pe sanie, însoţit de cele două ajutoare ale sale Spririduşul Jucăuş şi Omul de Zăpadă.


În perioada 15 decembrie-24 decembrie, între orele 16.00 - 20.00, toţi copiii cuminţi, isteţi şi ascultători sunt aşteptaţi de către Moş Crăciun şi ajutoarele  sale, în Parcul de la Milia, pentru a se bucura de atmosfera de sărbătoare şi de mici cadouri surpriză.

SĂ NE CINSTIM EROII

Sucursala Câmpina a Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din Ministerul Afacerilor  Interne - Prahova 1993, împreună cu Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Prahova, cu sprijinul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Centrului de Pregătire şi Perfecţionare a Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia, organizează în ziua de sâmbătă 21 decembrie 2013, începand cu orele 11.00, ceremonialul de comemorare a Eroilor Jandarmi     căzuţi la datorie în Decembrie 1989 la Otopeni.


Activitatea se desfăşoară la Monumentul Eroilor Jandarmi din incinta  fostei unităţi de jandarmi din municipiul Câmpina.