11 noiembrie 2015

Câmpinenii sunt invitaţi să descopere tainele radio orientării sportive

Fundația Zamolxes derulează în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2015, proiectul “Săptămâna Sportului pentru Toți”, ediția a VII-a, realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Local al Municipiului Câmpina. Ediția de anul acesta este deosebită prin îmbinarea armonioasǎ a sportului cu tehnica. Cetǎţenii din Câmpina vor avea ocazia să cunoască şi să practice radio orientarea sportivă. 
Scopul proiectului este creşterea gradului de accesibilitate al tuturor cetăţenilor la activităţi sportive de masă în aer liber în vederea îmbunătăţirii şi menţinerii sănătăţii.


Obiectivele proiectului sunt: 
- formarea a 50 de persoane de toate categoriile de vârstă din Municipiul Câmpina în  radio orientare de amator (ARDF) pe o perioadă de 3 luni, cu sprijinul a 3 antrenori, în Câmpina.
- dezvoltarea spiritului de echipǎ şi lidership a 50 de  persoane de toate categoriile de vârstă din Municipiul Câmpina pe o perioada de 3 luni, cu sprijinul a 3 antrenori, în Câmpina.
- creşterea gradului de sǎnǎtate  a 50 de persoane de toate categoriile de vârstă din Municipiul Câmpina pe o perioada de 3 luni, cu sprijinul a 3 antrenori, in Câmpina.
În săptămâna 23 – 29.11.2015 vor avea loc în fiecare zi demonstrații sportive şi antrenamente, începând cu ora 17:00, în centrul orașului şi pe dealul Muscel.
Seria de evenimente se va încheia sâmbătă şi duminică, 28, 29 noiembrie, cu un concurs de ARDF (radio orientare de amator) ce se va desfășura pe dealul Muscel începând cu ora 11:00. Concursul se va organiza pe mai multe categorii de vârstă conform regulamentului.   
Așteptăm înscrieri pentru concurs la adresa de e-mail yo9kxr@gmail.com.