03 februarie 2017

Liberalii câmpineni cer abrogarea ordonanțelor pe justiție

Un grup de liberali câmpineni își aratã susținerea necondiționatã fațã de revolta cetãțenilor României care își demonstreazã pașnic nemulțumirea provocatã de abuzurile Guvernului.


COMUNICAT DE PRESÃ

Ceea ce șocheazã în aceste zile la regimul PSD - ALDE este totala indiferențã fațã de vocea cetãțeanului, o atitudine nedemocraticã ce demonstreazã clar ruptura totalã între alegãtori și putere.

Ceea ce au fãcut guvernantii, fãrã niciun proces de conștiințã, fãrã niciun regret, în noaptea de 31 ianuarie/ 1 februarie 2017, pot face oricând, cu orice lege, nu doar în justiție. Acesta este un mare pericol, care nu poate fi trecut cu vederea!

Ceea ce nu înțeleg vremelnicii "proprietari" de Putere este cã în anul de grație 2017 nu mai poți șubrezi statul de drept cu ordonanțe șmecherești date la miezul nopții și nici nu mai poți deturna un protest pașnic, pentru cã se vede, iar toate acestea în numele votului democratic care te-a adus la Putere.

Rãspunsul liberalilor câmpineni fațã de cinismul guvernanților este unul simplu, dar ferm: cerem abrogarea ordonanțelor pe justiție și demisia guvernului Dragnea - Grindeanu, cu tot cu ministrul "Altã întrebare" Florin Iordache. Susținem necondiționat revolta cetãțenilor României, care își demonstreazã pașnic nemulțumirea fațã de abuzurile guvernului. 


Un grup de liberali câmpineni:

Enache Dragomir
Monica Clinciu
Rodica Papuc
Marian Nistor
Corina Topalã
Bogdan Cord
Liviu Briciu
Dan Nica
Florin Frãțilã
Adrian Dochia
Cosmin Raț
Doru Trifan