22 martie 2018

Cod portocaliu de vremea rea în Prahova începând cu ora 23. Cursuri şcolare suspendate în tot judeţul!

În cadrul unei şedinţe extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, întrunit în cursul acestei dimineţi la Prefectura Prahova, s-a luat decizia ca mâine, 23 martie, în unitățile școlare de pe raza județului Prahova să fie suspendate cursurile. Măsura a fost luată urmare codului portocaliu de vreme rea care va intra în vigoare în această seară, începând cu ora 23.00.


"Potrivit avertizării meteorologice de la ANM, de astăzi, 22.03.2018 de la ora 23.00 și până mâine, 23.03.2018 la ora 15.00, pe raza județului Prahova se vor manifesta fenomene meteo specifice codului portocaliu: ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, temporar viscol și vizibilitate scăzută. Vântul va avea intensificări cu viteze cuprinse între 50 și 60 de km/ h și temporar 65/ 70 de km/h, troienind și vicolind zăpada" - se arată într-un comunicat de presă. 
La propunerea IJS Prahova, s-a decis totuşi ca părinții care au preșcolari în grădinițe cu program prelungit sau elevi în școli speciale să-și poată aduce copiii la aceste unități.