22 martie 2019

Dan Diaconescu, prezent la Câmpina, la sărbătoarea „Oglinda de azi – 20 de ani în slujba presei prahovene”

Joi, 21 martie, în cadrul evenimentului „Oglinda de azi – 20 de ani în slujba presei prahovene/ româneşti”, a avut loc la Vila Barbizon din Câmpina întâlnirea de gală a jurnaliştilor şi colaboratorilor care în toată această perioadă au fost alături de publicaţia noastră. 


Printre numeroşii invitaţi s-a numărat şi fondatorul mărcii Oglinda, Dan Diaconescu, omul alături de care, cu 20 de ani în urmă, începeam această frumoasă aventură mediatică. Vădit emoţionat, jurnalistul şi realizatorul tv Dan Diaconescu a subliniat că a ţinut să fie prezent la acest eveniment în semn de apreciere pentru întreaga activitate a colectivului redacţional de la Câmpina şi mai ales pentru faptul că săptămânalul „Oglinda de azi”, continuatorul cotidianului „Oglinda Câmpinei” din 1999, este singura publicaţie, dintre cele din provincie editate sub marca inventată de el, care a reuşit să reziste pe piaţa media românească. 


„Am ţinut să răspund invitaţiei colegilor de la Câmpina pentru că le apreciez foarte mult munca şi consecvenţa. Am început împreună şi chiar dacă am colaborat numai doi sau trei ani, iată că după 20 de ani, această gazetă de provincie îşi continuă activitatea în slujba comunităţii şi a presei româneşti. E mare lucru să rezişti cu un ziar tipărit în zilele noastre. Vă doresc cât mai mulţi ani de aici înainte şi vă asigur de respectul meu” – a declarat Dan Diaconescu.

UZPR a acordat ziarului „Oglinda de azi” distincţia de excelenţă „Vasile Goldiş”

La începutul acestei luni, mai precis vineri, 8 martie, ziarul „Oglinda de azi” a împlinit 20 de ani de activitate în slujba presei prahovene/ româneşti. În cadrul manifestărilor dedicate acestui eveniment, joi, 21 martie, a avut loc la cocheta Vilă Barbizon din Câmpina întâlnirea celor care în toată această perioadă au fost alături de cea mai longevivă publicaţie din zona Câmpina şi una dintre puţinele care mai apar în prezent în format tipărit în presa din provincie - jurnalişti, oameni de cultură, oameni de afaceri, autorităţi locale, cititori. 
Printre invitaţii speciali s-a numărat şi delegaţia Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România, condusă de preşedintele Doru Dinu Glăvan, care a transmis mesajul Uniunii şi, în semn de apreciere pentru performanţă şi profesionalism, a acordat publicaţiei noastre diploma de excelenţă „Vasile Goldiş”, una dintre cele mai importante distincţii ale acestei bresle profesionale.


„Suntem onoraţi să ne aflăm azi aici şi să acordăm această distincţie importantă colegilor noştri de la Câmpina. O merită pe deplin, pentru tot ceea ce au făcut în ultimii 20 de ani în slujba presei româneşti” – a declarat Doru Dinu Glăvan.