20 iunie 2019

Luna iulie vine cu Rock la Foc la Măgureni!

A opta ediţie a festivalului Rock la Foc, organizat de Asociaţia Roata de Foc RC Câmpina, cu sprijinul Primăriei Măgureni, va avea loc în zilele de 5 - 7 iulie, în aceeaşi locaţie ca şi în anii anteriori, mai exact în zona de agrement Ruda aflată în nordul localităţii Măgureni.
Nu vor lipsi: tradiţionala paradă moto, grătarele încinse şi voia bună. 
Intrarea este liberă, cazarea se face la cort, iar parcarea va fi păzită.
Muzica live va fi asigurată de trupele: Sanctuar, Gothic, Lupu’ cel Rău, Zaibăr, Grinder, The Crazy Plumbers. 
Trupa timişoreană SANCTUAR are ca influenţe nume ca Iron Maiden, Manowar, Helloween sau Judas Priest şi de-a lungul timpului a cântat în deschiderea unor nume ca Iris, Cargo, Compact, Trooper, Viţa de Vie sau Holograf, dar şi pentru Kiss Forever Band (Ungaria) sau Bonfire (Germania).
Cei de la GOTHIC se mândresc cu un palmares de peste 300 de concerte susţinute atât în ţară, cât şi în străinatate. Muzica trupei este o combinaţie de doom-death metal cu elemente de black, gothic sau chiar heavy metal, cu excelente riffuri şi solouri de chitară.
LUPU’ CEL RĂU vine de la Constanţa cu o formaţie ai cărei membri au mare experienţă muzicală, interpretând un heavy-metal melodic cu accente moderne. Au bifat prezenţa la multe festivaluri autohtone şi şi-au lansat un prim album în anul 2016. 
Oltenii trupei ZAIBĂR promit să dezlege limba, să înveselească firea şi să împrietenească oamenii cu un folk de haiducie şi inimi colorate.
Nebunii frumoşi şi tineri ai trupei GRINDER vin cu piese proprii şi coveruri metal care vor ţine audienţa în picioare, în timp ce THE CRAZY PLUMBERS, singura trupă de psychobilly, rockabilly şi vintage Rock n Roll din România, aduce în faţa publicului un stil underground foarte popular în Europa.
Nu rataţi, aşadar, un weekend de foc cu motoare turate şi oameni faini!