31 ianuarie 2020

Fundația Romanian Angel Appeal nu va mai organiza competiţia caritabilă Câmpina Open MTB – Race for Autism

Într-o postare făcută în cursul zilei de astăzi pe reţeaua socială Facebook, Fundația Romanian Angel Appeal anunţă că renunţă, începând de anul acesta, la organizarea concursului adresat cicliştilor profesionişti şi amatori, o competiţie cu o tradiţie de opt în ani în oraşul nostru. 


"Salutare prieteni dragi,
În primul rând, sperăm că ați avut parte de sărbători deosebite alături de cei dragi și dorim să vă urăm un an nou fericit, plin de reușite și cât mai mulți kilometri pedalați!
A venit timpul să împărtășim cu voi câteva gânduri și un anunț în ceea ce privește competiția caritabilă pe care timp de 8 ani am organizat-o cu mult entuziasm și energie împreună cu și pentru oameni minunați.
De-a lungul celor 8 ediții desfășurate am avut alături Primăria Municipiului Câmpina și Consiliul Local, FRC, dar și numeroși suținători dragi care s-au alăturat poveștii noastre prin care ne-am propus să întindem o mână de ajutor unor copii speciali.
De asemenea, în fiecare an ne-am bucurat de avântul și pozitivismul celor mai frumoși voluntari pe care ți-i poți dori, tineri cu zâmbetul pe buze, energie fără limite și dornici să se implice în evenimente locale care tind să facă o schimbare.
Este important să știți că de anul acesta, Fundația Romanian Angel Appeal nu va mai organiza concursul de ciclism caritabil Câmpina Open MTB – Race for Autism. A fost o decizie greu de luat, dat fiind faptul că timp de 8 ani, ediție de ediție ne-am obișnuit cu voluntari și concurenți împătimiți, dar și prietenoși, motivați să câștige, dar să și contribuie la cauza specială a evenimentului.
Cu toate acestea, povestea se încheie aici. Câmpina Open MTB va rămâne mereu o bucată frumoasă din sufletul nostru și, sperăm noi, și din al vostru, fie că ați participat, fie că ați ajutat la organizarea evenimentului de-a lungul timpului.
Și pentru toți acești 8 ani plini de magie, VĂ MULȚUMIM!"

Restricţii de circulaţie în zona Pieţei Câmpina începând de luni, 3 februarie

COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria Municipiului Câmpina vă anunță că începând de luni, 03.02.2020, ora 08:00, circulaţia rutieră va fi închisă în zona Pieţei Centrale pentru continuarea lucrărilor privind „Extinderea reţelei de canalizare în municipiul Câmpina” pe următoarele străzi:
1. Strada Mihail Kogălniceanu (tronson cuprins între Bld.Carol I şi strada I.L.Caragiale;
2. Strada Republicii (tronson cuprins între intrarea în Parcarea Pieţei Centrale (Cofetăria Voipan) şi strada Mihail Kogălniceanu.


Pe perioada desfăşurării lucrărilor,:
1. Pe Strada . Kogălniceanu ( tronsonul cuprins între str.Ana Ipătescu şi str. I.L.Caragiale) circulaţia va fi oprită cu excepţii pentru autovehiculele destinate aprovizionării unităţilor comerciale din zonă precum şi a riveranilor;
2. Pe Str. Republicii se va circula doar către Calea Doftanei, ieşirea de pe tronsonul cuprins între str. M.Eminescu şi Cofetăria Voipan realizându-se doar prin interiorul Parcării Pieţei Centrale.
Totodată, în această perioadă, începând cu ziua de vineri (07.02), orele 12:00 şi până duminică, orele 12:00, barierele instituite la intrarea şi ieşirea din parcarea aferentă Pieţii Centrale, respectiv a Supermarketului Carrefour vor fi ridicate în vederea fluidizării traficului rutier. 
Avizul de închidere a circulaţiei este valabil până la data de 14.02.2020.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Noile tarife la gunoi au fost aprobate

Consiliul Local Câmpina a aprobat în şedinţa de joi, 30 ianuarie, proiectul de hotărâre referitor la majorarea tarifelor la gunoi, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru persoanele juridice. 


Câteva detalii legate de noile reglementări locale am aflat de la administratorul public Remus Bădulescu: „Consiliul Local a aprobat în şedinţa de ieri noile tarife valabile de 1 ianuarie 2020. Astfel, cetăţenii ce colectează selectiv gunoiul vor plăti 14,98 RON/ persoană/ lună, iar cei care nu colectează selectiv vor plăti 19,33 RON/ persoană/ lună. Din păcate, cine nu înţelege să colecteze selectiv va fi penalizat cu un tarif mai mare. În ceea ce priveşte societăţile comerciale, tarifele sunt de 122,92 RON/ mc/ lună + TVA pentru cele ce colectează selectiv şi de 136,25 RON/ mc/ lună + TVA pentru acelea care nu colectează selectiv. Aceste măriri de preţuri au survenit pe fondul majorării tarifelor la staţia de sortare Boldeşti-Scăieni şi la staţia de tratare mecano-biologică Ploieşti, instituţii ce fac parte din sistemul de management integrat al deşeurilor Prahova, sistem la care şi noi suntem parte. Mărirea tarifelor a mai fost influenţată şi de majorarea preţului la combustibili, preum şi de majorarea salariului minim pe economie. Ca o noutate, de la 1 februarie, persoanele fizice vor primi sacii de gunoi pentru deşeuri reciclabile la domiciliu şi nu vor trebui să se mai deplaseze la sediul Floricon ori la casieriile societăţii de salubrizare”.