08 februarie 2020

Triumvirat la conducerea PSD Câmpina: Mihaela Petrovici, Livia Lupu și Ion Dragomir

Vineri, 7 februarie, începând cu ora 17:00, a fost ședință mare la sediul organizației PSD Câmpina. Recenta demisie a Mihaelei Voicilă, fost secretar de stat în guvernul Dăncilă și președinte al social-democraților câmpineni, a generat destulă confuzie printre membrii și simpatizanții partidului, astfel încât Bogdan Toader, președintele organizației județene, a hotărât să organizeze o ședință de informare și analiză la Câmpina cu tot activul de partid. Discuțiile s-au axat, în principiu, pe strategia de preluare a conducerii interimare a filialei și pe întocmirea listei cu candidații la alegerile locale. Printre cei agreați de toți cei prezenți la ședință pentru a prelua conducerea interimară a filialei Câmpina a PSD s-a numărat și Horațiu Zăgan, care a refuzat categoric atât funcția de președinte interimar, cât și nominalizarea pentru a candida din partea PSD la funcția de primar.


Ședința s-a încheiat cu hotărârea unanimă ca partidul să fie condus în perioada următoare, cel puțin până la data în care se vor organiza alegeri interne, cel mai probabil înainte de alegerile locale, de triumviratul Mihaela Petrovici, Livia Lupu și Ion Dragomir. Menționăm că Ion Dragomir nu este aceeași persoană cu fostul viceprimar al Câmpinei și că demisionara Mihaela Voicilă nu a participat la ședință.

Răzvan Iordache a plecat dintre noi

Despre Răzvan Iordache s-au scris multe articole în presa locală și cea județeană de-a lungul anilor. Țintuit într-un scaun cu rotile timp de mai bine de 20 de ani, în urma unui accident stupid petrecut în adolescență, Răzvan a trăit mai mult de jumătate din viață în suferințe și lupte permanente cu prejudecățile oamenilor și cu boala care l-a paralizat de la gât în jos.

Foto: gsp.ro

Aflăm astăzi, cu multă tristețe, că incredibila luptă a lui Răzvan s-a încheiat la vârsta de 42 de ani. 

UPDATE. Cei care l-au îndrăgit şi i-au admirat curajul pot să-şi ia rămas bun la capela Bisericii Sfânta Parascheva, acolo unde trupul neînsufleţit a fost depus până miercuri, 12 februarie, când va avea loc înmormântarea la Floreşti.
Dumnezeu să-l aibă în pază! Sincere regrete şi condoleanţe familiei!