13 februarie 2020

Horia Tiseanu dezminte informaţia potrivit căreia nu ar mai fi candidatul PNL la alegerile locale

În cursul zilei de ieri, pe o platformă de ştiri din Ploieşti, apărea informaţia „bombă” potrivit căreia Horia Tiseanu, primarul municipiului Câmpina, nu ar mai fi în graţiile conducerii judeţene a PNL şi ar fi fost înlocuit cu Alin Moldoveanu, primarul comunei Poiana Câmpina, în cursa pentru câştigarea unui nou mandat.
În urmă cu câteva ore, Horia Tiseanu a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care dezminte această informaţie, catalogând-o drept un „fake news marca PSD”.


„Intr-un asa zis ziar on-line de prin Ploiesti, a aparut ieri informatia privind inlocuirea mea din calitatea de candidat PNL la functia de primar al municipiului Campina cu un alt coleg. Este doar o diversiune ieftina a PSD, care sustine blogul respectiv, devoaland disperarea unui partid in picaj si care la Campina nu are nici presedinte nici candidat. Si al carui presedinte judetean simte ca-i fuge pamantul de sub picioare la Consiliul Judetean, avandu-l pe Iulian Dumitrescu la orizont..

Ultimul amintit, presedinte PNL Prahova, mi-a comunicat luni seara ca-si pastreaza sustinerea pentru actualul primar din Campina” – explică edilul.