14 februarie 2020

PRO România și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al Câmpinei

PRO România, partidul condus de fostul premier Victor Ponta la nivel național și de senatorul Emanoil Savin în Prahova, și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al Câmpinei în persoana lui Liviu Davidescu, fost membru al ALDE Câmpina și ulterior vicepreședinte al Partidului Prahova în Acțiune, filiala Câmpina.


Proaspăt înscris în partidul PRO România, Liviu Davidescu declară: "Am părăsit gruparea condusă de Daniel Ioniță lăsând în urmă o funcție politică de vicepreședinte și un loc bun pe lista candidaților pentru Consiliul Local, în favoarea unui proiect nou, în care mă regăsesc și unde sper să fac mai multe pentru orașul în care trăiesc, chiar dacă nu am prea multă experiență politică".
Liviu Davidescu are 49 de ani, a absolvit o școală tehnică cu profilul transport auto, este căsătorit, are un copil și este angajat în funcția de director transporturi la o societate comercială din Câmpina.

Noi prevederi cu privire la valabilitatea documentelor necesare obţinerii permisului de conducere

Instituția Prefectului județul Prahova, prin Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vechicule informează cetățenii cu privire la valabilitatea documentelor necesare obținerii permisului de conducere. 


În atenția candidaților care susțin examenul pentru obținerea permisului de conducere: 
La data verificării dosarului de examinare, respectiv la data susținerii probelor de examen, fișa medicală sau avizul medical trebuie să fie în termenul de valabilitate, respectând termenele actelor normative în vigoare la data emiterii, după cum urmează:
1. Fișele medicale/ avizul de pe fișa de școlarizare emise anterior datei de 16.07.2019 sunt valabile 1 an de zile de la data absolvirii cursului de pregătire teoretică și practică organizat în cadrul unei școli de conducători auto. 
2. Fișele medicale/avizul de pe fișa de școlarizare emise în perioada 16.07201-3.10.2019 sunt valabile 6 luni de la data emiterii
3. Fișele medicale/avizul de pe fișa de școlarizare emise începând cu data de 4.10.2019 sunt valabile un an de la data emiterii. 
De asemenea, în cazul candidatului al cărui permis de conducere a fost anulat, este necesar ca și avizul psihologic eliberat de un laborator de spciealitate să fie în termenul de valabilitate, respectiv 6 luni de la data emiterii.

Profesorul câmpinean Toma Furiş s-a stins din viaţă la vârsta de 91 de ani

Profesorul Toma Furiş, fost director adjunct al Liceului Industrial Petrol din Câmpina, s-a stins din viaţă la vârsta de 91 de ani.
Îndrumător al multor generaţii de elevi la învăţământul de zi, la seral şi la şcoala de maiştri, Toma Furiş a fost inginer şi profesor de desen tehnic, unul dintre cei mai apreciaţi dascăli din învăţământul câmpinean. 
Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 15 februarie, ora 12.45, la Cimitirul "Învierea lui Lazăr" din cartierul Câmpiniţa. 

Dumnezeu să-l odihnească!