19 februarie 2020

PSD Câmpina caută soluţii pentru alegerile locale

  • Nathaniel Geană ar putea fi candidatul unei alianţe politice şi nu al PSD la funcţia de primar al Câmpinei
  • Călin Tiu nu va candida pe lista PSD pentru Consiliul Local


Perioada de căutări a organizaţiei PSD Câmpina, în ceea ce priveşte candidatul pentru funcţia de primar la alegerile locale din vara acestui an, pare să se fi încheiat odată cu apariţia zvonului potrivit căruia Nathaniel Geană, fostul director de cancelarie al lui Teodor Meleşcanu, ar fi bătut palma cu social democraţii câmpineni. 


Ieri seară, în cadrul unei şedinţe organizate de conducerea interimară a filialei, asigurată de Mihaela Petrovici, Livia Lupu şi Ion Dragomir, pesediştii au analizat eventuala candidatură a lui Nathaniel Geană şi contextul în care această variantă, propusă de Bogdan Toader şi de organizaţia judeţenă, ar putea reprezenta o soluţie pentru competiţia electorală de la Câmpina. Despre concluziile acestei şedinţe, în ceea ce-l priveşte, am aflat mai multe amănunte de la Nathaniel Geană, om de afaceri şi vicepreşedinte la nivel naţional al Partidului Forţa Naţională (condus de Teodor Meleşcanu): „Am avut o discuţie în acest sens cu cei din organizaţia PSD Câmpina, dar încă nu sunt hotărât. Săptămâna viitoare o să avem o altă rundă de discuţii şi o să vedem ce se întâmplă. Oricum, eventuala mea candidatura nu va fi din partea PSD, ci din partea unei alianţe politice, constituită din PSD, Partidul Forţa Naţională şi alte partide. Eu sunt membru şi vicepreşedinte al partidului Forţa Naţională şi aşa rămân. Candidatura mea la Câmpina depinde de negocierile din această alianţă politică. Aşa că încă nu este nimic sigur”. 
Nathaniel Geană este câmpinean, are 33 de ani, conduce mai multe afaceri din domeniul distribuţiei de apă, sucuri, cafea şi este co-proprietarul InstaCafe de pe Bulevardul Culturii. 
În ceea ce priveşte o eventuală candidatură a medicului Călin Tiu pe lista de Consiliu Local a PSD, zvonul este complet fals. În acest sens, managerul Spitalului Municipal a declarat: „Nu este nimic adevărat. Nu candidez pe nicio listă, la niciun partid. Am multă treabă în meseria mea şi nu am, sub nicio formă, timp de politică”. 

EVENIMENT CARITABIL PENTRU UN BĂIEŢEL DE 4 ANI

Turneu de minifotbal la Ploiești

Site-ul independent de ştiri www.infoploiesticity.ro în colaborare cu DJ MARIAN ANGHEL (Life Time Events) şi www.stirileproprahova.ro vor organiza, sâmbătă, 22 februarie a.c., la Sala Sporturilor „Leonard Doroftei” Ploieşti, între orele 14.00-18.30, un turneu de minifotbal (caritabil) pentru un băieţel în vârstă de 4 ani, din municipiul Ploieşti, diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzoriala profundă încă de la vârsta de 3 luni.


În deschiderea evenimentului va avea loc un meci demonstrativ între două echipe de copii.
Turneul de seniori se va disputa între presă şi autorităţile locale. Partidele de minifotbal din cadrul turneului vor fi arbitrate de Crețu Vasile și Cârstea Alexandru.
De asemenea, vor fi momente de dans, ateliere de facepating, modelaj baloane, mascote şi mărtişoare.
Expoziţie de pictură pe şevalet realizată de deţinuţii de la Penitenciarul Ploieşti.
Demonstraţie de prim ajutor a ISU Prahova.
Parteneri/sponsori: DECATHLON România (magazin Ploieşti), CSM Ploieşti, Cabinetul individual de psihologie Cătălina Dan, Cabinet Cosmetică Eden Ploieşti, Primăria Ploieşti, Fitness Club Nico, Atelierul de creaţie DaDa School, Bistro DeLuxe Ploieşti, Star Party Ploieşti, Funtastic Fiesta Ploieşti.
Detalii despre turneu şi eveniment pe pagina de facebook: