13 martie 2020

Restaurantul Toscano limitează accesul pentru grupurile mai mari de șase persoane, dar oferă livrări la domiciliu

  • Restaurantul Toscano anunță că face livrări și la domiciliu pe baza unei comenzi telefonice.


Restaurantul Toscano, situat în incinta Parcului Soceram din Câmpina, anunță toate persoanele interesate că efectuează livrări la domiciliu în fiecare zi începând cu ora 11:00. Comenzile pentru livrări se pot face telefonic la numărul 0723 585 238. Persoanele aflate în autoizolare la domiciliu din cauza suspiciunilor de infectare cu coronavirus vor fi servite fără probleme, dar sunt rugate să facă această mențiune în momentul în care solicită livrarea de mâncare la domiciliu. La Restaurantul Toscano NU se fac rezervări pentru grupurile mai mari de șase persoane.

Amenzi usturătoare pentru câmpinenii care nu respectă condițiile de izolare la domiciliu

Astăzi, 13 martie, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a organizat o conferință  de presă la sediul Primăriei în care a prezentat măsurile luate la nivelul municipiului Câmpina pentru prevenirea infectării cu COVID-19. Reprezentanții administrației locale fac apel la cetățeni să respecte strict toate regulile impuse de această situație de criză și să sesiseze imediat, la Dispeceratul Poliției Locale, eventualele cazuri de încălcare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Autoritățile au subliniat faptul că cine nu respectă condițiile de izolare la domiciliu va suferi consecințele legii și va fi amendat usturător.


Se amână campania de donare de sânge programată pentru sâmbătă la Câmpina

Campania de donare de sânge inițiată de Asociația Roata de Foc și programată să aibă loc la Câmpina sâmbătă, 14 martie, va fi reprogramată, anunță organizatorii.


Decizia a fost luată în contextul prevenirii răspândirii  noului coronavirus.