14 martie 2020

Societatea Paltinu SA și Restaurantul Toscano acordă reduceri importante clienților


Administratorii celor două societăți câmpinene anunță măsuri în sprijinul combaterii efectelor crizei generate de noul coronavirus. Astfel, SC Paltinu SA anunță reducerea chiriilor cu 50% pentru lunile martie și aprilie 2020 la toate spațiile pe care le deține. Chiriașii sunt rugați să trimită cereri la sediul societății în cursul zilei de luni, 16 martie. Persoană de contact: Dinu Florica. 


Totodată, Restaurantul Toscano anunță că acordă o reducere de 50% la toate comenzile cu livrare la domiciliu pentru produsele gastro tuturor persoanelor care sunt izolate la domiciliu sau se află în carantină, începând de luni, 16 martie. (P)

De luni, 16 martie, se închid Restaurantul Toscano, cafeneaua Hobby și autogrilul OZN situat pe DN1

Compania care administrează cele trei locații anunță că în perioada 16 martie - 3 aprilie se va închide activitatea la Restaurantul Toscano și cafeneaua Hobby situate pe platoul Muscel din Câmpina, dar și ETU pizza&grill, autogrilul situat în benzinăria ETU de pe DN1 km 96.Compania mai anunță faptul că Restaurantul Toscano efectuează livrări la domiciliu și că terenurile de sport din incinta Parcului Soceram rămân deschise publicului.