29 iunie 2020

46 de pacienți cu COVID-19 la Spitalul Municipal Câmpina

Astăzi, 29 iunie, ora 13.00, Spitalul Municipal Câmpina trata 46 de pacienți diagnosticați pozitiv cu virusul SARS-CoV2 și 10 suspecți de infectare cu noul coronavirus.


Potrivit datelor statistice comunicate luni, 29 iunie, ora 13.00, de Prefectura Prahova, situația la nivelul județului se prezenta astfel: 1.466 persoane izolate la domiciliu și monitorizate de DSP Prahova; de la începutul pandemiei și până în prezent 382 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 12 au decedat, iar 108 au fost vindecate și externate; 13 pacienți internați în secțiile de terapie intensivă, dintre care 11 ventilați mecanic. 

Wi-Fi gratuit în 10 puncte din Câmpina

COMUNICAT DE PRESĂ

Daniel Ioniță, președintele executiv al partidului Prahova în Acțiune, vă informez că, în urma inițiativei proprii care a devenit Hotărâre a Consiliului Local Câmpina, s-a reușit implementarea locală a proiectului finanțat din fonduri europene “WiFi4EU Promovarea conectivității la internet în comunitățile locale”. 


Inițiativa WiFi4EU promovează accesul gratuit la WI-FI în spațiile publice și este o schemă de sprijin prin intermediul căreia municipalitatea a fost selectată pentru a obține un cupon valoric de 15 000 euro pentru instalarea de echipamente WI-FI în spații publice interioare sau exterioare de pe teritoriul municipiului

Cele 10 puncte de acces gratuit la rețeaua WI-FI sunt:
- Parcul Regele Mihai I
- Parcul Turnătorie
- Parcul din cartierul Slobozia
- Parcul din zona adiacentă Lacului Bisericii
- Primăria Municipiului Câmpina
- Direcția economică
- Pasajul pietonal de la ceas 
- Zona adiacentă BCR
- Parcul Durbac
- Casa Căsătoriilor


Pentru a avea acces la Internet este suficient să vă găsiți într-unul din locurile de mai sus și să căutați rețeaua “WiFi4EU” și să fiți de acord cu „Termenii și Condițiile de utilizare”. Nu este necesară nicio parolă.
Pe această cale, vă aduc la cunoștință că acest proiect a fost implementat cu succes în municipiul Câmpina de aproximativ o lună, timp în care însă autoritățile locale nu au luat nicio măsură pentru promovarea acestei realizări. Probabil că se urmărește lansarea acestei informații mai aproape de momentul alegerilor locale, dorindu-se a se transforma într-o temă de campanie electorală.

28.06.2020
Daniel Ioniță
Președinte executiv Partidul Prahova în Acțiune