24 septembrie 2020

Mai avem nevoie de oameni cu bun simț în politică și administrație publică?

Un om politic care vorbește în plină campanie electorală a anului 2020 de moralitate, solidaritate, grija față de copiii abandonați, față de mamele cu probleme și valorile creștine pare venit dintr-o altă lume, mai ales pe fondul invaziei de alianțe politice care de care mai ciudate și de candidați "galonați" ce apar pe la televiziunile naționale promițând orice. O lume uitată a bunului simț în care politica a fost doar o stare de spirit, un ideal doctrinar construit pe fundamentul valorii umane și al sacrificiului necondiționat.
Mai avem nevoie de astfel de oameni cu bun simț în politică și administrația publică? Veți găsi un răspuns la această întrebare urmărind mai jos un interviu în exclusivitate cu doamna doctor Maria Zaharia, președintele PNȚ-MM Prahova, partid care a depus liste de candidați atât la funcția de primar al municipiului Câmpina (candidat Maria Stadler), cât și la Consiliul Local.


Ioan Adrian Pițigoi, între agenda viceprimarului și a cea a candidatului la funcția de primar

Foarte activ în ultima perioadă, Ioan Pițigoi, viceprimarul Câmpinei, încearcă să recupereze, așa cum singur recunoaște în multe dintre mesajele sale electorale, timpul pierdut în care a stat departe de problemele reale ale cetățenilor din toate cartierele, "de la perferie spre centru".
Notează, plănuiește, lucrează, interacționează cu sute de oameni, promite, rezolvă într-o simbioză aproape perfectă a viceprimarului în exercițiul funcțiunii cu personajul politico-electoral, candidatul la funcția de primar.
În ce măsură a reușit Ioan Adrian Pițigoi să convingă în ambele ipostaze vom vedea duminică, 27 septembrie, atunci când votul electoratului câmpinean îi va măsura cota de încredere. Până atunci, vă invităm să-l urmăriți în interviul pe care ni l-a acordat recent.


La comanda PMP Prahova. CUI 32765141

PUTEREA EXEMPLULUI. Mai mulți antreprenori câmpineni s-au solidarizat pentru a sprijini comunitatea locală

În ultimele zile, tot mai mulți oameni de afaceri câmpineni urmează exemplul acționarului majoritar al grupului de firme Neptun, Soceram, Forja Neptun, Medimfarm de a oferi discounturi importante cumpărătorilor pentru produse și servicii, fie că este vorba de mobilă, haine, prăjituri, pizza ori hair-styling în această perioadă grea generată de criza pandemică SARS-CoV-2. Solidari în efortul de a sprijini comunitatea câmpineană, antreprenorii trimit rând pe rând comunicate de presă pe care le publicăm în continuare.

  • Iordache Adina, antreprenor, în calitate de administrator al Salon Pretty Câmpina (S.C. We train beauty S.R.L.) și de cetățean al municipiului Câmpina, mă alătur grupului de firme Neptun, Soceram, Forja Neptun, Medimfarm, în demersul inițiat de acționarul majoritar al acestora, în a sprijini cetățenii câmpineni. 
Astfel, începând cu 24 septembrie, pâna la sfârșitul anului 2020, salonul va acorda o reducere de 20%, atât la produse cât și la orice serviciu oferit. Reducerea se aplică inclusiv în cazul cursurilor de formare profesională! 
Pentru Câmpina, Adina Iordache, Salon Pretty 

  • Suntem mai mult decât bucuroși să vedem inițiativele pe care acționarul majoritar al grupului de firme Neptun, Forja Neptun, Soceram și Medimfarm le-a adoptat și considerăm că inițiativa acestuia este un model de urmat. Magazinul GIZELL, reprezentat prin doamna Mincu Georgiana în calitate de administrator al SC Gallizia Fashion SRL, vine și el în ajutorul cetățenilor cu un discount de 20% oferit pe toată perioada lunii octombrie, la orice produs achiziționat din magazinul GIZELL Câmpina. Am decis să ne alăturam acestui demers și suntem siguri că va fi de bun augur pentru comunitatea locală pe care o sprijinim. 
Cu mult drag și respect pentru cetățenii orașului Câmpina, 
Georgiana Mincu 

  • Subsemnatul Dochia Adrian, în calitate de administrator al firmei SC DABOV SRL – atelier de design interior și producție mobilier, a luat la cunoștință de inițiativa grupului de firme condus de omul de afaceri Anastasescu Mihai, inițiative la care ulterior au aderat și alte firme din Câmpina. 
Considerând această inițiativă ca fiind benefică locuitorilor orașului Câmpina, domnul Dochia Adrian a hotărât acordarea unei reduceri de 10% pentru orice mobilier realizat în atelierul SC DABOV SRL, reducere oferită pensionarilor și persoanelor cu venituri reduse. 
Acest mic ajutor este adresat persoanelor ce au nevoie de mobilier nou sau își doresc înlocuirea unor piese vechi de mobilier, însă situația economică cauzată de această perioadă dificila, nu le oferă veniturile necesare pentru acest lucru. 
Mai multe detalii despre acest program puteți afla la sediul firmei din Câmpina, str. Sălaj nr.2A 

Un câmpinean căruia îi pasă, 
Dochia Adrian 

  • Roman Cătălin Florin, antreprenorul, în calitate de administrator al SC Radan Imob SRL (Pizzeria Bella și Ballroom Bella) și cetățean al municipiului Câmpina, văzând inițiativa grupului de firme Neptun, Soceram, Forja Neptun, Medimfarm și a administratorului firmei Nisre SRL, am decis să mă alătur și să susțin demersul acestora, punând la dispoziția cetățenilor următoarele servicii: 
- pentru orice pizza comandată în luna octombrie, doza de suc este din partea casei; 
- Prin intermediul Primăriei Câmpina vor fi identificate familii nevoiașe cărora le vom livra în zilele de sâmbătă și duminică meniul zilei; 
- pentru orice eveniment organizat în locația noastră (Ballroom Bella) în lunile octombrie, noiembrie și decembrie se va aplica un discount de 20%. 
Susținem afacerile locale! 
Cu deosebită considerație și prietenie, 
Cătălin Florin Roman 

Persoană de contact care va reprezenta sponsorul în vederea semnării memorandumurilor premergătoare actelor de sponsorizare și va putea oferi informații suplimentare: Diana Roman, asistent manager 

  • Firma DELICE INTERNATIONAL SRL, văzând inițiativa grupului de firme Neptun, Soceram, Forja Neptun și Medimfarm, a decis să se alăture și să susțină demersul acționarului majoritar al acestora, aplicând o reducere de 20% în luna octombrie la toate produsele comercializate în cele două cofetării din municipiul Câmpina. 
O firmă care își iubește semenii 

  • D-na Monica Bunea, în calitate de administrator al firmei Domus Stil Arhitectural SRL și cetățean al municipiului Câmpina, văzând ințiativa grupului de firme Neptun, Soceram, Forja Neptun și Medimfarm, am decis să mă alătur și să susțin demersul acționarului majoritar al acestor societăți aplicând o reducere de 15% în luna octombrie la următoarele produse: baterii și mobilier de baie, lustre și aplice, vopsea și lavabilă.
Un câmpinean care își iubește orașul și semenii,
Cu deosebită considerație și prietenie,
Monica Bunea