25 septembrie 2020

Lidia Maria Stadler, singura femeie candidat la funcția de primar al Câmpinei, ne oferă o lecție de simplitate, echilibru și bun simț

Maria Stadler, singura femeie ce candidează la funcția de primar al Câmpinei în 27 septembrie, într-o lume dominată de bărbați, ne dă o lecție de simplitate, echilibru, bun simț și respect față de valorile spirituale, lecții învățate la rându-i într-o viață, din copilărie până la vârsta maturității depline. 
Ascultând-o, înțelegi repede că are un suflet deschis, curat, nealterat de netrebniciile politice, care s-a oferit să intre în această cursă electorală din pură convingere că poate să-și ajute semenii și orașul în care a muncit, trăiește, a clădit casa visurilor sale și pe care a ajuns să-l iubească necondiționat. 
Lidia Maria Stadler este moroșancă, născută în Baia Mare, un om dintr-o bucată, care a răzbit în viață prin muncă și care azi se bucură de liniștea meritată a omului serios care n-a făcut compromisuri. 
Lidia Maria Stadler nu se pricepe să mintă, să înșele, să parvină ori să se ascundă în fața greutăților, pentru că a primit o educație corectă și a ales să se respecte întâi pe sine pentru a aștepta respect.
D-na Stadler candidează din partea PNȚ-MM (Partidul Național Țărănescu Maniu - Mihalache) atât pentru funcția de primar al Câmpinei, cât și pentru funcția de consilier local. 
Mai avem nevoie de astfel de oameni cu bun simț în politică și administrația publică? Veți găsi un răspuns la această întrebare urmărind-o pe candidata PNȚ-MM Câmpina la funcția de primar în interviul de mai jos.

 (La comanda PNȚ-MM Prahova, CUI 36798702

Secțiile de votare din Câmpina sunt pregătite

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CÂMPINA
COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria Municipiului Câmpina vă aduce la cunoștință că au fost luate toate măsurile necesare pentru organizarea secțiilor de votare și a localurilor de vot în conformitate cu Ordinul
comun al Ministerului Sănătății și al Ministerului Afacerilor Interne.Așadar, la Câmpina, procesul electoral de duminică, 27 septembrie 2020 se va desfășura în condiții optime de igienă, urmând ca în dimineața zilei de sâmbătă, la fiecare secție de votare, în număr total de 23, să fie efectuată dezinfecția spațiilor aferente desfășurării în siguranță a acestui proces.


Această operațiune va fi realizată de către o firmă specializată, potrivit reglementărilor în vigoare. Totodată, au fost luate măsuri pentru asigurarea distanțării fizice între alegători.  La finalul procesului electoral, luni, 28 septembrie va fi efectuată o nouă dezinfecție a  spațiilor mai sus-amintite, în vederea reluării cursurilor și activității specifice fiecărui spațiu. În concluzie, din punct de vedere administrativ, asigurăm cetățenii municipiului de siguranța desfășurării procesului electoral și îi îndemnăm să participe cu încredere la vot.