28 septembrie 2020

Nicolae Moisescu a renunțat și el la mandatul de consilier local

 • COMUNICAT DE PRESĂ

Dragi câmpineni, chiar dacă nu am câștigat Primăria Municipiului Câmpina, am câștigat în aceaste luni încrederea a mii de câmpineni. Doresc si îi felicit pe câștigători și să îi asigur că echipa PSD va fi în continuare o voce activă și nu mereu comodă, pentru binele câmpinenilor și pentru schimbarea de care are nevoie orașul nostru. Nu voi merge mai departe în această bătălie în Consiliul Local. Pentru că prefer să las acest loc experților din echipa mea, care m-au asigurat că vor lupta trup și suflet pentru câmpineni, mă voi retrage din funcția de consilier local câștigată și îmi voi urma pe mai departe prioritățile de familie și de carieră. 

Mulțumesc familiei mele pentru toată susținerea, mulțumesc echipei Alianței Pentru Prahova pentru încredere. Mulțumesc alegătorilor pentru deschidere și dialog! Voi continua să fiu un câmpinean activ, unul dintre voi, și sunt sigur că vom găsi noi oportunități să construim împreună lucruri bune pentru orașul nostru. 

Cu respect și considerație,
Nicolae Moisescu

Continuă seria demisiilor din viitorul Consiliu Local. Elena Albu (PNL) renunță și ea la mandatul de consilier

COMUNICAT DE PRESĂ

Stimati campineni, 
Exercitarea libertatii de a-mi alege atitudinea, precum si angajamentul meu in slujba unor valori si principii ,ma determina sa renunt la mandatul de consilier local dobandit cu ajutorul dumneavoastra,in urma alegerilor locale desfasurate duminica 27 septembrie 2020. 
Sunt un om de echipa, dar avand in vedere ca in toata perioada campaniei electorale PNL Campina a ales sa nu se implice, iar unii din membrii au avut o atitudine duplicitara , nu sunt dispusa sa-mi asum , nici macar partial, esecul inregistrat de echipa PNL Campina in aceste alegeri si ca urmare incepand de astazi nu mai sunt membru PNL. 

Multumesc tuturor campinenilor care au votat, indiferent de optiunea lor .Cred ca cei care au ales sa nu isi exercite acest drept nu ar trebui sa se planga si sa ceara implicarea si sprijinul comunitatii. 

Ma bucur in acelasi timp ca am avut prilejul sa il cunosc pe Catalin Florescu si cred ca proiectul lui pentru Campina era menit sa transforme acest oras intr-un oras European si sa indeplineasca dorinta multora dintre noi de a avea copiii Acasa. 
Voi continua sa ma implic in viata orasului, atat cat sanatatea si varsta imi vor permite, prin realizarea unui proiect social de educatie civica si voluntariat,proiect la care ma gandesc de mult timp. 

Cu aleasa consideratie, 
Elena Albu

Rudolf Leica (PNL) se retrage din viitorul Consiliu Local după rezultatul alegerilor din 27 septembrie

COMUNICAT DE PRESĂ

Doresc pe aceasta cale sa multumesc tuturor campinenilor care au inteles sa-si exercite dreptul la vot, indiferent de alegerea lor. Sunt recunoscator tuturor acelora care prin votul lor mi-au acordat increderea si multumesc familiei si prietenilor care m-au sustinut pe toata perioada campaniei care tocmai s-a incheiat. 
Am ales sa candidez pentru un loc in Consiliul local al orasului meu natal, convins fiind ca unindu-si fortele, Partidul National Liberal si USR-PLUS, puteau face ca orasul sa capete unitate si sustinere pentru a incepe o perioada de transformari benefice si rapide in toate domeniile, dar mai ales in cel al educatiei si preocuparii pentru calitate si frumos, ca baze pentru orice realizare durabila si aducatoare de progres, iar Catalin Florescu, pentru mine reprezinta o garantie ca lucrurile se vor fi indreptat in acea directie. 

inquamphotos.com

Cu amaraciune insa, trebuie sa admit ca organizatia Partidului National Liberal – Campina nu a functionat ca o echipa, mai mult decat atat, directia unora dintre membrii a fost cu totul si cu totul diferita de cea asumata de alianta PNL-USR-PLUS si o simpla comparatie intre numarul voturilor acordate candidatului la functia de primar si cuantumul votului politic exprimat pe celelalte buletine, imi da dreptate. Mai mult decat imi pot arata cifrele, am simtit acest lucru pe toata perioada campaniei cand doar o mica parte dintre liberali au ales sa munceasca zi de zi cum au stiut ei mai bine si sa fie alaturi de partenerii din alianta. 
Educatia pe care am primit-o si conduita pe care am avut-o intotdeauna lucrand in mediul de afaceri privat, unde intelegerile, protocoalele si contractele incheiate se respecta cu sfintenie, ma obliga sa nu mai fac parte din echipa PNL-Campina, o echipa care nu ma mai reprezinta si in consecinta nici din viitorul Consiliu local al municipiului Campina. 
Multumesc inca o data si urez tuturor campinenilor succes in a-si duce la indeplinire toate bunele intentii.
Rudolf Leica

Prima reacție după alegeri. Viceprimarul Ioan Pițigoi renunță la mandatul de viitor consilier local!

 Comunicat de presă 


Dragi câmpineni, doresc să vă mulțumesc pentru încrederea acordată prin vot ieri, atât mie, cât și echipei PMP.
Transmit pe această cale toată aprecierea mea echipei mele de campanie, membrilor și simpatizanților care mi-au fost alături în campania electorală care s-a încheiat. 
Întrucât mandatul meu de viceprimar se apropie de sfârșit, doresc să le mulțumesc angajaților din Primăria Câmpina, fără de care toate cele realizate nu ar fi fost posibile. 


A fost o onoare pentru mine să fiu viceprimarul municipiului Câmpina și sunt mândru că am lăsat ceva în urma mea pentru comunitatea noastră. 
Începând cu viitoarea legislatură locală aleg să nu mai fac parte din Consiliul Local, eu fiind printre cei 9000 de câmpineni care nu au votat un primar independent, iar opțiunea celor 4000 care l-au votat nu mă reprezintă. 
În consecință, rămân alături de echipa PMP, pe care o felicit pentru rezultatele obținute și pe care o voi sprijini în continuare, în calitate de președinte al organizației Câmpina
Cu stimă,
Pițigoi Ioan Adrian
Președinte PMP Câmpina