16 octombrie 2020

Viceprimarul Ioan Pițigoi deschide lista candidaților la Senat pentru PMP Prahova

Potrivit unei postări făcute pe pagina de Facebook a președintelui organizației PMP Prahova, Cătălina Bozianu, viceprimarul Ioan Pițigoi deschide lista candidaților la Senat pentru PMP în Prahova. De asemenea, Cătălina Bozianu se află pe primul loc în lista candidaților pentru un nou mandat la Camera Deputaților. "Le mulțumesc colegilor din organizația PMP-Prahova și din conducerea națională a Partidului Mișcarea Populară pentru onoarea de a deschide lista de candidați pentru un nou mandat de deputat.
Venim în fața dumneavoastră cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul oamenilor din comunitățile în care trăiesc. Eu sunt și rămân un om dedicat mai ales administrației publice locale, rezolvării cu prioritate a problemelor cu care se confruntă oamenii acasă. Adică în comună, în oraș, în județ. De asemenea, pentru Senat, lista este deschisă de colegul nostru, Ioan Pițigoi, viceprimar în funcție al Municipiului Câmpina, unul dintre cei mai buni administratori pe care îi are județul la ora actuală. Pe listele noastre găsiți oameni buni, cinstiți, care țin la localitatea și la județul în care trăiesc, care vor și pot să îndrepte lucrurile atât în comunitatea locală, cât și în România întreagă: pe doamnele Mihaela Vlăsceanu de la Măneciu, un om implicat, care a făcut mult bine semenilor săi din comună, și Alexandra Bran de la Breaza, unul dintre tinerii cei mai de perspectivă din politica prahoveană, precum și pe domnii Cristian Goidan de la Drăgănești, Tudor Macovei de la Iordăcheanu sau Auraș Sălceanu de la Valea Călugărească" - a scris Cătălina Bozianu pe rețeaua de socializare.

Contestatarii lui Alin Moldoveanu cer în instanță invalidarea mandatului de primar

SURSE. După cum era de așteptat, în contextul celor întâmplate în campania electorală pentru alegerile locale la Câmpina (și aici facem referire strictă la lupta pentru câștigarea funcției de primar), faptul că zilele trecute, instanța de judecată a validat mandatul primarului independent Alin Moldoveanu, ales în data de 27 septembrie, i-a nemulțumit pe mulți dintre contestatarii săi, motiv pentru care, potrivit surselor noastre, a fost depusă în termen legal, din partea unor cetățeni, o solicitare de invalidare a mandatului noului primar, cel mai probabil pe fondul condamnării penale cu suspendare pe care Alin Moldoveanu o are în cazierul judiciar. Până la această oră, instanța nu s-a pronunțat asupra acestei contestații.

Medimfarm, distribuitor exclusiv în România al primelor și singurelor teste avizate de OMS destinate diagnosticării SARS-CoV-2

 COMUNICAT DE PRESĂ


MEDIMFARM S.A. Ploiesti, companie cu experiență de peste 30 de ani în domeniul farmaceutic, anunță lansarea pe piața autohtonă, in calitate de distribuitor exclusiv pentru România, a testelor “Standard Q Covid 19-Ag”, primele și până în acest moment singurele teste avizate de catre Organizația Mondială a Sănătății destinate diagnosticării infectării cu virusul SARS-CoV-2 pe baza detecției de antigen (conform document atașat). Testele sunt capabile să identifice rapid proteina specifică virusului în exudatul nasofaringian al pacientului (rezultatul se obține în decurs de 15 - 30 de minute). 
Cu o sensibilitate de 96,52% și o specificitate de 99,68%, acestea sunt un instrument de încredere in diagnosticare. 


Testele sunt produse de catre SD Biosensor Inc. din Coreea de Sud, companie care ocupă locul 1 la nivel mondial in domeniul diagnosticării in vitro, prin inovatii tehnologice continue. Acestea respectă Directiva 98/79/CE a Parlamentului European și a Consiliului privind dispozitivele medicale pentru diagnostic in vitro
Incepând de maine, 17 octombrie 2020 testele “Standard Q Covid 19-Ag” pot fi achiziționate de la depozitul Medimfarm – Ploiești, str.Târgoviștei nr.11, tel.0746245175, office@medimfarm.ro. 
Informații suplimentare se pot obtine si in farmaciile Medimfarm Topfarm, ale căror adrese și numere de telefon sunt disponibile pe site-ul www.medimfarm.ro/pharmacies.