04 noiembrie 2020

Primarul Alin Moldoveanu s-a oferit să plătească din propriul buzunar chiria campioanei olimpice Georgeta Popescu

Astăzi, 4 noiembrie, noul edil șef al Câmpinei, Alin Moldoveanu, s-a întâlnit la sediul Primăriei cu familia campioanei olimpice Georgeta Popescu. Motivul a fost acela de a înmâna cheia garsonierei promise sportivei încă din mandatul primarului Horia Tiseanu drept recompensă pentru rezultate deosebite înregistrate la Jocurile Olimpice de Tineret. Cu această ocazie, primarul Moldoveanu s-a oferit să achite în contul sportivei, din propriul buzunar, chiria pentru garsonieră în valoare de 53 de RON pe lună în următorii cinci ani. 
Amănunte în materialul video care urmează.

ANL relansează la Câmpina oferta pentru apartamente cu credit ipotecar

Astăzi, 4 noiembrie, începând cu ora 11.00, primarul Alin Moldoveanu a organizat o conferință de presă având ca temă programul de investiții pentru municipiul Câmpina al Agenției Naționale pentru Locuințe.
Prezenți la întâlnirea cu presa, reprezentanții ANL au oferit amănunte în ceea ce privește proiectul aflat în derulare încă din anul 2018 al unui bloc de apartamente ce ar urma să fie construit în strada Uniunea Europeană nr. 2, proiect care a rămas nefinalizat pe fondul lipsei de cereri din partea populației.
Referitor la acest proiect, reprezentanții ANL au fost de părere că, până în prezent, administrația locală nu s-a ocupat să-l promoveze, lipsa cererilor dovedind faptul că cei ce-și doresc o casă nouă la prețuri rezonabile, care nu sunt puțini, nu cunosc îndeajuns oferta.
Dincolo de proiectul ANL cu cele 27 de apartamente ce pot fi achiziționate prin credit ipotecar și a căror construcție ar putea începe în anul 2021, primarul Alin Moldoveanu a subliniat și faptul că administrația locală și ANL au în plan, pentru Câmpina, și construirea unor blocuri de locuințe destinate tinerilor și specialiștilor din diverse domenii de activitate care vor să se stabilească în oraș. Aceste apartamente ar urma să fie închiriate celor două categorii de solicitanți. 
Amănunte legate de acest subiect puteți urmări în înregistrarea video de mai jos.